Μια….συνηθισμένη οικογένεια

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.paidorama.com%2Fmikri-oikogeneia-kai-paidi&psig=AOvVaw3KhqNQxSWpsfF-kvMBqen4&ust=1615285484310000&source=images&cd=vfe&ved=0CAMQjB1qFwoTCNC5gfa8oO8CFQAAAAAdAAAAABAD

www.paidorama.com

Μια….συνηθισμένη οικογένεια

Την οικογένεια μου δεν την λες και την πιο συνηθισμένη οικογένεια έχουμε και εμείς τις τρέλες μας . Θυμάμαι πολλά μεμονωμένα περιστατικά. Μία μέρα εγώ ήμουν πάρα πολύ μικρή αλλά μου τα λένε και γελάμε τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια μου έτρεχαν στο σπίτι και ο ένας μου αδερφός έσπρωξε τον άλλο και έσπασαν την μπαλκονόπορτα του δωματίου μας. Επίσης ένα καλοκαιρινό πρωί στην γιορτή του μπαμπά μου εγώ μάλωνα με τον μεγάλο μου αδερφό και με είχε νευριάσει εκείνη την στιγμή ανέβηκα στο πάνω σπίτι μας κοπάνησα με δύναμη την πόρτα και η πόρτα έσπασε , ευτυχώς για εμένα είχαμε και άλλη πόρτα και έτσι μπορούσαμε να μπαινοβγαίνουμε εμείς και οι καλεσμένοι που είχαν έρθει για να ευχηθούν στον μπαμπά μου.

Μία νύχτα με διακοπή ρεύματος και κρύο καθόμασταν όλοι μαζί και παίζαμε επιτραπέζια , κάποια στιγμή όταν ήρθε η ώρα να πάμε να κοιμηθούμε ο αδερφός μου ο μεγάλος , ενώ ήξερε ότι φοβόμουν να είμαι μόνη μου είχε κρυφτεί στο κρεβάτι μου εγώ δεν το ήξερα ξαφνικά πετάχτηκε και εγώ άρχισα να ουρλιάζω , ενώ αυτός γελούσε το ξέρω ότι αυτό δεν είναι τόσο αστείο αλλά εγώ  είχα τρομάξει πάρα πολύ.

Κατά την γνώμη μου το πιο σημαντικό σε μία οικογένεια να είναι όλοι καλά μεταξύ τους , να συζητάνε τα προβλήματα τους και να βοηθάνε ο ένας τον άλλο.

 

Είρηνη Δ. (Στ΄ τάξη)

Ένα σχόλιο στο Μια….συνηθισμένη οικογένεια

  1. Συνεχίστε αυτό που κάνετε και εμείς να είμαστε δίπλα σας και να σας καμαρώνουμε

Σχολιάστε

Top