Η οικογένειά μου

Η οικογένειά μου

<<Η καθημερινότητα της οικογένειας μου>>.

<<Τρελή οικογένεια>>

       Η οικογένεια είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας , είναι η στήριξη μας , η ύπαρξη μας. Κάθε μέρα στο σπίτι μου γίνεται πανικός, υπάρχουν βέβαια μέρες που είμαστε μια <<Τρελή οικογένεια>>. Εδώ θα πρέπει να σας πω ότι έχω δύο μεγαλύτερα αδέρφια και μάλιστα αγόρια. Αυτά τα λέει όλα! Δεν υπάρχουν πολλά τρελά περιστατικά , απλά το βράδυ μας πιάνει μια τρέλα.

Ένα βράδυ ήμουν στο δωμάτιο με τον μεγάλο μου αδερφό, τον Διονύση. Μιλούσαμε, εκείνος με είχε νευριάσει πάρα πολύ και πήρα μια κούπα και του τη πέταξα στο φρύδι. Αυτός πήγε στο νοσοκομείο, αλλά μετά δεν θυμάμαι τι έγινε. Ήταν υπερβολικό το ξέρω, αλλά ήμουν μικρή. Επίσης τα αδέρφια μου είχαν σπάσει έναν καθρέφτη με την μπάλα. Ήταν χειμώνας νομίζω ήμασταν όλοι μαζί στο καναπέ και ξαφνικά έκανε διακοπή ρεύματος. Η γιαγιά μου πήγε να φέρει κεριά και οι υπόλοιποι παίξαμε κρυφτό. Κρυφτήκαμε κάτω απ’ το τραπέζι, μέσα στη ντουλάπα, στο μπάνιο, κάτω απ’ το κρεβάτι μέχρι και μέσα στη μπανιέρα κρυφτήκαμε. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί αυτά να μην ακούγονται τόσο τρελά, απλά το <<Τρελή οικογένεια>> δεν το κατατάσσω τόσο στα υπερβολικά περιστατικά στα απλά οικογενειακά που συμβαίνουν κάθε μέρα. Όπως ότι βάζουμε μουσική στις 11:00μ.μ η ώρα το βράδυ, ότι παίζουμε μπάλα στο διάδρομο.

Υπάρχουν βέβαια και πολύ όμορφα περιστατικά. Κάποια από αυτά είναι τα εξής: παίζουμε μπάσκετ. Βγάζουμε από τη καρέκλα το μαξιλάρι και ρίχνουμε στόχους, παίζουμε shopping star. Παίρνουμε ρούχα από τη ντουλάπα της μαμάς και κάνουμε πασαρέλα. Επίσης παίζουμε next top model, δηλαδή φοράμε ό,τι θέλουμε, κάνουμε πόζες και φωτογραφιζόμαστε. Άλλο ένα είναι το survivor. Φτιάχνουμε στίβο μάχης και αρχίζουμε να τρέχουμε.

Γενικά κάνουμε διάφορα τέτοια πράγματα και η αλήθεια είναι ότι μ’ αρέσει πολύ. Αυτό που ξέρω και ισχύει και δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τίποτα άλλο είναι ότι <<Το πιο σημαντικό σε μια οικογένεια είναι: να είναι όλοι καλά μεταξύ τους, να συζητάνε και να βοηθάνε ο ένας τον άλλον>>.

Θεοδώρα Σ.

2 σχόλια στο Η οικογένειά μου

  1. ΜΙΤΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ο/Η ΜΙΤΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ λέει:

    Άρα είστε μια οικογένεια που φέρνει τα πάνω κάτω!!!????????

Σχολιάστε

Top