EDITORIAL

Ετοιμάσαμε βαλίτσες, τσάντες, σακ βουαγιάζ, νεσεσέρ και ό,τι άλλο βρέθηκε μπροστά μας, κλείσαμε εισιτήρια με λεωφορεία, τρένα, καράβια και αεροπλάνα και είμαστε έτοιμοι και έτοιμες για ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Πριν ξεκινήσουμε, όμως, τα καλοκαιρινά μας ταξίδια κάνουμε μία τελευταία περιήγηση στις σελίδες του τελευταίου τεύχους του «Βήματός» μας. «Ρολάρουμε», λοιπόν, πάνω σε ένα skate με μια μπάλα ποδοσφαίρου στο ένα χέρι και μια μπάλα παγωτού στο άλλο! Όπως σε κάθε τεύχος έτσι και τώρα «ψυχο-λογίζουμε», ακούμε μουσική (κινηματογραφική αυτή τη φορά) και βλέπουμε θέατρο με άρωμα καλοκαιριού, μιας και οι καλοκαιρινές νύχτες συνοδεύονται και από όμορφα όνειρα! Μάθαμε τα νέα του σχολείου και της πόλης μας και επισκεφτήκαμε ένα πανέμορφο νησί του Ιονίου, έτσι, για… προθέρμανση! Και φυσικά «πήραμε γράμμα» από Αμερική, με νέα από τους ανταποκριτές μας.

Ό,τι θεματολογία κι αν έχει το 4ο τεύχος μας, το σίγουρο είναι ότι οι σελίδες του είναι γεμάτες ενθουσιασμό και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Αποχαιρετούμε τους δημοσιογράφους μας που αποφοίτησαν και κλείνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

Καλό καλοκαίρι και όμορφα ταξίδια σε όλους και όλες!