Η μάδα των Χριστουγέννων

Σteen Μόδα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε προτάσεις και ιδέες για ρούχα, αξεσουάρ και μακιγιάζ για teenagers. Το πρώτο άρθρο φυσικά «φοράει» γιορτινά και λαμπερά καθώς έρχονται τα Χριστούγεννα!

 «Τι να βάλω στο ρεβεγιόν;»

Οι περισσότερες γυναίκες σε μία επίσημη περίσταση διαλέγουν ένα φόρεμα είτε μάξι είτε μίνι. Έτσι, για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες από εσάς θα διαλέξετε ένα μοντέρνο και σικ γιορτινό φόρεμα.

Μπορεί ένα φόρεμα να σας φαίνεται κάπως casual ή με φθηνό ύφασμα, αλλά με τον σωστό συνδυασμό παπουτσιών, αξεσουάρ, χτενίσματος και μακιγιάζ μπορεί να γίνει μία πολύ καλή επιλογή για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Ένα κόκκινο φόρεμα θα τονίσει υπέροχα τον εορταστικό χαρακτήρα των Χριστουγέννων. Η φλογερή απόχρωση του κόκκινου είναι ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν, καθώς είναι και το χρώμα, που μετά το πράσινο, συνδέεται περισσότερο με την περίοδο των γιορτών. Ποια αξεσουάρ ταιριάζουν με το κόκκινο φόρεμα; Αυτό το εκφραστικό χρώμα είναι το τέλειο πλαίσιο για χρυσά αξεσουάρ – ένα ρολόι, σκουλαρίκια, κολιέ ή ακόμη και μια τσάντα σε χρυσή απόχρωση θα είναι η τέλεια ολοκλήρωση του χριστουγεννιάτικου look σου.

 

 

Παπαδοπούλου Ειρήνη

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης