Εκπαιδευτική επίσκεψη των τμημάτων ΑΟΔ1 και ΑΟΔ2 στο πλαίσιο του Σ.Ε.Π, στην ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό.

ΑΟΔ1

Την Δευτέρα 29/2 και την Τετάρτη 2/3/2016, τα τμήματα ΑΟΔ1 και ΑΟΔ2 αντίστοιχα, με τον Καθηγητή τους κο Μαρκογιαννάκη Γεώργιο, στο πλαίσιο του μαθήματος του  Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού,  επισκέφτηκαν το εργαστήριο Πληροφορικής 4 του Σχολείου μας, όπου γίνονται τα εργαστηριακά μαθήματα της ειδικότητας των Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό.

αοδ2

Οι Καθηγήτριες  Μαίρη Παπαδούλη και Ειρήνη Παπαποστόλου (της ειδικότητας των Τουριστικών Επιχειρήσεων), ενημέρωσαν τους μαθητές/τριες της Α΄ Τάξης για την ειδικότητα των Τουριστικών Επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα παρουσίασαν σε πρόγραμμα Power Point  τα μαθήματα που διδάσκονται στη Β΄ και Γ΄ Τάξη της ειδικότητας των Τουριστικών Επιχειρήσεων, τα επαγγελματικά δικαιώματα μετά την αποφοίτησή τους,  τις δυνατότητες συνέχισης των σπουδών τους σε ΙΕΚ, ΟΑΕΔ και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΤΕΙ, ΑΣΤΕΡ) καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές στην αγορά εργασίας.

Στο τέλος  απάντησαν αναλυτικά σε όλες τις απορίες των μαθητών/τριών.

Σχολιάστε

Top