ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Ντρέλια

e-mail : mntreli@gmail.com

????????????????????

3 Σχόλια

  1. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της Ε΄τάξης για την έκδοση του ηλεκτρονικού σας περιοδικού.
    Ο Μαθητικός Τύπος , παιδιά μου, συμβάλλει τα μέγιστα στην επικοινωνία του σχολείου με την κοινωνία μας!
    Με τις ιδέες σας , τις γνώσεις σας , την παιδικότητά σας , δείχνετε πρώτα και κύρια τη Δημιουργική σας Σκέψη, την προσωπική σας άποψη και τα συναισθήματά σας ,τις προτάσεις σας, πάνω σε κοινωνικού ενδιαφέροντος θέματα και συμβάλλεται στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας!
    Θερμά συγχαρητήρια και στους Δασκάλους σας που σας δείχνουν τέτοια Φωτεινά Μονοπάτια …!!!
    Καλή συνέχεια !

  2. Ευχαριστούμε πολύ κύριε Δημητρίου! Η άποψή σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς η εμπειρία σας στον μαθητικό τύπο είναι μεγάλη. Δε σας κρύβουμε πως οι σχολικές εφημερίδες που εκδώσατε τις προηγούμενες χρονιές με τους μαθητές σας στο σχολείο μας, αποτέλεσαν κίνητρο για μας. Μας ενθαρρύνετε να συνεχίσουμε!

  3. Συγχαρήτηρια για το 1ο τεύχος των «Δημοσιεύσεων» σας.
    Μια πραγματικά εντυπωσιακή προσπάθεια της δημοσιογραφικής ομάδας των Ε1 και Ε2 τμημάτων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου.Τα θέματα σας πολύπλευρα και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για τα παιδιά του σχολείου σας αλλά και για την τοπική κοινωνία της πόλης σας. Ενεργοί μαθητές σήμερα – σκεπτόμενοι πολίτες αύριο.
    Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας από το Δημοτικό Σχολείο της Άρνισσας/Πέλλας, να συνεργαστούμε με την Συντακτική Ομάδα του σχολείου σας και να φιλοξενήσουμε κάποιο κείμενο δικό σας στην εφημερίδα μας. Οι ικανότατοι συντονιστές σας, θα σας δείξουν και αυτό το δρόμο, της συνεργασίας, όπως κάνουν ήδη με τον καλύτερο τρόπο στις δραστηριότητες που έχετε με τις τάξεις σας.
    Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια της αξιόλογης δράσης σας!!!

Υποβολή απάντησης