Συνταγές για κουλουράκια!

750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

400 γρ. Lurpak βούτυρο

250 γρ. ζάχαρη άχνη

2 αυγά

1 κ.γ μπέικιν πάουντερ

1 αυγό για το αυγούλωμα

Εκτέλεση= Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το Lurpak βούτυρο παγωμένο και το αδειάζουμε μαζί με όλα τα άλλα υλικά στον κάδο του μίξερ. Ζυμώνουμε καλά έως να πετύχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Εάν το ζυμάρι βγει μαλακό και κολλάει, το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να »ξεκουραστεί». Πλάθουμε μικρά κουλουράκια και τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα του φούρνου. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρός το αυγό με ελάχιστο νερό και με ένα πινέλο αλείφουμε τα κουλούρια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170C έως να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.