Σήμερα τα τάπερ μας είχαν ένανα μικρό διατροφικό θησαυρό! Κουλούρια λαδιού, λαγγίτες, λαδόψωμα, αλμυρό κέικ με ελιές, παξιμάδια λαδιού, κριτσίνια με ελιά και τόσες νοστιμιές που φτιάχτηκαν με τη βοήθεια της ελιάς (και των γονιών μας βέβαια).
Δοκιμάσαμε πράσινες ελιές, γλυκά κουλούρια με πορτοκάλι και λάδι, μούστο και λάδι. Τέλος, δοκιμάσαμε το «σούπερ τρόφιμο» που έδιναν οι γιαγιάδες μας τα παλιά χρόνια: ψωμί με λάδι και ζάχαρη! Μιλήσαμε για το πόσο ωφέλιμο είναι το λάδι για την καρδιά μας και πόσο σημαντικό είναι για την υγεία μας το φαγητό που φτιάχνουμε μόνοι μας σε αντίθεση με τα τυποποιημένα και επεξεργασμένα τρόφιμα.
Μας επισκέφτηκαν και τα παιδιά της Δ τάξης που είχαν κατασκευάσει σελιδοδείκτες για τη διατροφή και μας κέρασαν φρουτοσαλάτα!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει