ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΟΙ   ΑΚΑΛΑΝΤΟΙ…»                        ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ  PDF  ΑΡΧΕΙΟ

Του Βασίλη Κ. Αναστασιάδη

Παίζουν με την σειρά που εμφανίζονται:

ΠΑΙΔΙ Α: Χαλκιαδάκης Νικόλας, Γ6                ΘΕΑΤΡ-2

ΠΑΙΔΙ Β: Δρανδάκη Μαρία, Γ4

 

ΘΕΑΤΡ-1

ΑΝΔΡΑΣ: Καραϊσκάκης Βαγγέλης, Γ7

ΓΥΝΑΙΚΑ: Μακρυμανωλάκη  Γιολάντα, Γ7

ΜΑΝΑ: Δασκαλάκη Μαρία, Γ4

ΘΕΑΤΡ-3

 

ΕΜΠΟΡΟΣ: Καλύμνιος Κωνσταντίνος, Γ7

ΠΕΛΑΤΗΣ: Κατάκης Γρηγόρης, Γ2


ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ 1: Δασκαλάκης Νικόλας, Γ1

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ 2: Λαγουδάκης Μανώλης, Γ4

ΘΕΑΤΡ-5

 

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ: Χατζηδάκης Λουκάς, Β6

 ΘΕΑΤΡ-7

ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ: Τσαντίλας Μύρωνας, Γ5

ΘΕΑΤΡ-6

Μία Παρασκευή του Δεκέμβρη, μόλις μια εβδομάδα πριν το κλείσιμο των σχολείων για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, το 15μελές του σχολείου μας έκανε συμβούλιο, προκειμένου να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο να παρουσιάσει στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας. Ξέροντας ότι οι μέχρι τώρα γιορτές ήταν βαρετές και συνηθισμένες, προσπαθήσαμε να βρούμε ένα τρόπο να κάνουμε την φετινή γιορτή πιο ενδιαφέρουσα. Πέρασαν πολλές ιδέες από το μυαλό μας.

ΘΕΑΤΡ-4

Σκεφτήκαμε να προβάλουμε ταινία, να τραγουδήσουμε πιο μοντέρνα τραγούδια ή να κάνουμε ένα θεατρικό. Τελικά ζητήσαμε τη βοήθεια της κυρίας Παπατριανταφύλλου, η οποία ήταν πρόθυμη να μας βοηθήσει.

Πολύ γρήγορα, αναζητήσαμε θεατρικό και μέσα από διάφορα, διαλέξαμε ένα του Βασίλη Κ. Αναστασιάδη, με το όνομα «Οι Ακάλαντοι». Η επόμενη βδομάδα ήταν πολύ πιεσμένη. Μέσα σε 5 μέρες, μάθαμε τα λόγια μας και κάναμε τόσες πρόβες, ώστε να καταφέρουμε να το παρουσιάσουμε με αρκετή επιτυχία, για το χρονικό διάστημα που είχαμε.

Και όντως, η φετινή γιορτή ήταν πιο ενδιαφέρουσα και φυσικά πιο αστεία από αυτές των προηγούμενων χρόνων και πιστεύουμε ότι τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, διασκέδασαν, γέλασαν και θα θυμούνται για καιρό αυτή την παράσταση.

ΘΕΑΤΡ-8

Όταν υπάρχει καλή θέληση και όρεξη γίνονται θαύματα. Με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε την κ. Παπατριανταφύλλου και την κ. Μιχάλη για την πολύτιμη βοήθεια τους και την προθυμία τους.

Ετοιμαστείτε, δεν σταματάμε εδώ!!!

 

Το 15μελές του σχολείου μας

 

 

Σχολιάστε

Top