Οι δεξιότητες του Μηχανικού Αεροσκαφών

Πέντε δεξιότητες του Μηχανικού Αεροσκαφών

Η Ικανότητα Λήψης Αποφάσεων:

Πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμος να λάβει τη σωστά απόφαση για την επίλυση ενός       προβλήματος. Οι αποφάσεις αυτές πρέπει να λαμβάνονται γρήγορα ενώ το άτομο λαμβάνει την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Η Ομαδική Εργασία:

Η δουλειά του Μηχανικού Αεροσκαφών προϋποθέτει ομαδική εργασία με άλλα άτομα. Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η καλή συνεργασία με τους συναδέλφους του ώστε να επιτύχουν τον κοινό τους σκοπό. Επιπλέον η ομαδική εργασία μπορεί να επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την ατομική.

Η Υπευθυνότητα:

Ένας υπεύθυνος άνθρωπος μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του. Οι άλλοι βασίζονται πάνω του καθώς ξέρουν πως θα ολοκληρώσει το έργο του με επιτυχία και ταχύτητα. Ακόμη ένας υπεύθυνος άνθρωπος ακολουθεί πιστά τους όρους της συνεργασίας και δεν έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί τους υπόλοιπους.

Η Αντοχή στην Πίεση:

Στη δουλειά κάποιες φορές προκύπτουν πιεστικές καταστάσεις όπου ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να ανταπεξέλθει. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει η κατάσταση να αντιμετωπίζεται με ηρεμία και λογική σκέψη ώστε να βγάλουμε τη δουλειά εις πέρας χωρίς απώλειες και λάθη.

          Η Επίλυση προβλημάτων:

Προβλήματα προκύπτουν καθημερινά στην δουλειά αλλά και στη καθημερινότητα ενός ανθρώπου. Για την επίλυση τους πρέπει να αναλυθούν σφαιρικά και στη συνέχεια το άτομο να βρει πρωτότυπες και αποτελεσματικές λύσεις σε όποιο πρόβλημα τον απασχολεί.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης