ΕΣΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Κτήριο-Εστίας-Επιστημών-Πάτρας

Η Εστία Επιστημών Πάτρας (ΕΕΠ) στα 11 και πλέον χρόνια λειτουργίας της αναπτύσσει και εξακολουθεί να αναπτύσσει τις μαθησιακές και επιστημονικές δραστηριότητές της που απευθύνονται στους μαθητές, τους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς και στο ευρύτερο κοινό.

image6

Ήδη από τα μέσα της προηγούμενης σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς είχαν διαφανεί οι δυσκολίες που θα κληθούμε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε λόγω της πανδημίας COVID-19 εξαιτίας του ιού SARS-CoV-2. Η ΕΕΠ, στην προσπάθεια διασφάλισης πρωτίστως της δημόσιας υγείας, συνεχίζει τις δραστηριότητες της διαδικτυακά, οργανώνοντας μαθησιακές τηλεδιασκέψεις για τα σχολεία των εκπαιδευτικών περιφερειών της χώρας που εκδηλώνουν ενδιαφέρον, όπως κάνει τόσα χρόνια και με σχολεία της Ελληνικής Ομογένειας στην Αμερική.

students2

 

Θα χαρούμε να συμμετέχετε με τους μαθητές σας στις προγραμματιζόμενες για τη νέα σχολική χρονιά μαθησιακές τηλεδιασκέψεις με το ίδιο ενδιαφέρον που δείξατε τόσα χρόνια για τις δραστηριότητες της ΕΕΠ. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info4psc@gmail.com είτε μέσω τηλεφώνου στους αριθμούς 2610990800 & 2610991555, καθώς επίσης και να ενημερώνεστε από τις ιστοσελίδες www.patrassciencecentre.gr & patrassciencecentre.wordpress.com .

Ευχόμαστε σύντομα οι συνθήκες να το επιτρέψουν έτσι ώστε να συνεργαστούμε πάλι από κοντά. Καλή χρονιά σε όλους από την ομάδα της Εστίας Επιστημών!

 

 

Σχολιάστε

Top