Αυτοβιογραφίες της Γ τάξης

Γεια…είμαι η Κωνσταντίνα και είμαι 8,5 χρονών. Μου αρέσει να ζωγραφίζω, να παίζω, να βλέπω τηλεόραση, να διαβάζω βιβλία και να τρώω γλυκά. Κάνω τα μαθήματά μου μερικές φορές το μεσημέρι και άλλες φορές το απόγευμα.

Τάξη Γ-Κωνσταντίνα Κάραλη

Με λένε Αλίσα και είμαι πάντα χαρούμενη. Μου αρέσει να παίζω με κούκλες αλλά δεν μου αρέσει το μπάσκετ. Μου αρέσουν πέντε χρώματα. Το ροζ, το μοβ, το γαλάζιο, το άσπρο και το γαλαζοπράσινο. Μου αρέσει να ζωγραφίζω ειδικά με μπογιές, αλλά πρώτα το σχεδιάζω με μολύβι και από πάνω με μαύρο μαρκαδόρο. Μου αρέσουν επίσης οι φράουλες, το καρπούζι και τα κεράσια και τα αγαπημένα μου λαχανικά είναι το μαρούλι και το αγγούρι. Τέλος μου αρέσουν η σοκολάτα και τα γλιφιτζούρια.

Τάξη Γ-Αλίσα Μπέλμπα

Εγώ είμαι η Ευηάννα. Είμαι πάντα πολύ χαρούμενη και προσπαθώ να περνάω πάντα καλά με τις φίλες μου και τις φίλες μου. Θέλω να γίνω τραγουδίστρια ή παιδίατρος. Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι η πίτσα, η μακαρονάδα, τα κεφτεδάκια και οι κοτομπουκιές. Το αγαπημένο μου βιντεοπαιχνίδι είναι το tom goltrun με το οποίο παίζω πολύ. Τα αγαπημένα μου χρώματα είναι το ροζ, το φυστικί, το μοβ και το μπλε. Το δωμάτιό μου έχει ροζ χρώμα και όλα τα παραπάνω είναι όσα μου αρέσουν μαζί με το ημερολόγιό μου φυσικά.

Τάξη Γ-Ευηάννα Χαλναρίδου