Η Sony κυκλοφόρησε δύο νέα Walkman σαν τη δεκαετία του 1980…

kin

Η Sony μόλις αποκάλυψε δύο νέες συσκευές Walkman, οι οποίες θέλουν να πάνε την ποιότητα της μουσικής σας ένα βήμα παραπέρα.                                         Πιο συγκεκριμένα, η Sony αποκάλυψε δύο νέες συσκευές που έρχονται με…υψηλή τιμή και με τις ονομασίες NW-ZX707 και NW-A306.Το πρώτο κοστίζει σχεδόν 900 δολάρια και είναι διαθέσιμο από το επίσημο κατάστημα της Sony ή το Amazon, ενώ το 2ο ανέρχεται στα 349 δολάρια.
To NW-ZX707 έρχεται με μία 5 ιντσών οθόνη, μεγάλη μπαταρία και μουσική υψηλής ποιότητας και πυκνωτές OFC (Oxygen-Free Copper). Επίσης, χρησιμοποιεί τη νέα μηχανή της Sony ονόματι DSD (Direct Stream Digital) για να κάνει τη συμπίεση της ψηφιακής μουσικής, όπως αυτή του Spotify, να ακούγεται καλύτερα.
Το NW-A306 έρχεται και αυτό με πολλά ίδια χαρακτηριστικά και τον ίδιο ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX, καθώς και με τη δυνατότητα να φτιάχνει τη μουσική σε CD ποιότητα 16-bit 44,1/48 kHz και να ακούγεται πιο πλούσια χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή η συσκευή είναι μικρότερη, πιο ελαφριά από την πρώτη και προφανώς έχει και Wi-Fi.

Και τα δύο Sony Walkman βρίσκονται ήδη διαθέσιμα στην Αμερική, αλλά δε γνωρίζουμε πότε θα έρθουν και στην Ελλάδα.
  Η γνώμη μου είναι θετική καθώς το συγκεκριμένο προϊόν μας μεταφέρει στα ανέμελα χρόνια της εποχής και μεταδίδει νοσταλγία στους μεγαλύτερους. Από την άλλη όμως δεν είναι απαραίτητο πρώτον γιατί υπάρχουν τα κινητά και δεύτερον γιατί είναι «λίγο» ακριβά. Οπότε δε θα το πρότεινα.

Το άρθρο βρήκε ο Βάιος Ζ. από τη διεύθυνση:  https://unboxholics.com/news/tech/102250-i-sony-kykloforise-dyo-nea-walkman-gia-apistefti-poiotita-sti-mousiki-sas
Top