Τι υπάρχει στον πυρήνα του Άρη;

αρησ

Η NASA παρακολουθεί τις σεισμικές δονήσεις τους Άρη εδώ και τέσσερα χρόνια, προσφέροντάς μας πολύτιμες πληροφορίες για το εσωτερικό του Κόκκινου Πλανήτη. Τώρα, για πρώτη φορά, εντοπίστηκαν σεισμικά κύματα τα οποία διαπέρασαν τον πυρήνα του Άρη, αποκαλύπτοντας πως στο κέντρο του πλανήτη υπάρχει κράμα σιδήρου σε υγρή μορφή, ενώ αυτό που εξέπληξε τους επιστήμονες είναι πως εντοπίστηκε σε αυτό θείο και οξυγόνο.

Το άρθρο βρήκε ο Βάιος Ζ. από τη διεύθυνση:https://unboxholics.com/news/tech/104541-anakalypsame-gia-proti-fora-ti-yparchei-ston-pyrina-tou-ariΗ NASA παρακολουθεί τις σεισμικές δονήσεις τους Άρη εδώ και τέσσερα χρόνια, προσφέροντάς μας πολύτιμες πληροφορίες για το εσωτερικό του Κόκκινου Πλανήτη. Τώρα, για πρώτη φορά, εντοπίστηκαν σεισμικά κύματα τα οποία διαπέρασαν τον πυρήνα του Άρη, αποκαλύπτοντας πως στο κέντρο του πλανήτη υπάρχει κράμα σιδήρου σε υγρή μορφή, ενώ αυτό που εξέπληξε τους επιστήμονες είναι πως εντοπίστηκε σε αυτό θείο και οξυγόνο.

Το άρθρο βρήκε ο Βάιος Ζ. από τη διεύθυνση:https://unboxholics.com/news/tech/104541-anakalypsame-gia-proti-fora-ti-yparchei-ston-pyrina-tou-ari

Top