Συνέντευξη με την νανοτεχνολογία

Ήταν ευγενική μιλούσε στην γλώσσα μας. Μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Αν ήμασταν επιστήμονες νανοτεχνολογίας, στην μύτη του μολυβιού θα φτιάχναμε ένα αεροδρόμιο με αεροπλάνα.
Δημήτρης , Γιώργος , Νικολής

1

Ήταν ευγενική, όμορφη, ετοιμόλογη και μορφωμένη.Αυτό που θα θυμόμαστε είναι ότι αν δούμε τα πράγματα μέσα από ένα μικροσκόπιο είναι διαφορετικά από ότι τα βλέπουμε με γυμνό μάτι.
Αν ήμουν ένας επιστήμονας της νανοτεχνολογίας θα έφτιαχνα το Σινικό τείχος της Κίνας ή την Ακρόπολη στη μύτη ενός μολυβιού.

Γράφουν οι:Βάιος Ζ. και Ελίνα Δ.

2

Ηταν ευχάριστη, γλυκομίλητη και μας είπε πολλά χρήσιμα πράγματα. Επίσης μας έκανε εντύπωση το κάστρο στη μύτη του μολυβιού.
Νικολέτα Ι., Ανδρονίκη Μ., Νατάσα Μ.
Αν εμείς ήμασταν επιστήμονες νανοτεχνολογίας, θα κατασκευάζαμε ένα αστέρι στη μύτη του μολυβιού.
3
Η επιστήμονας νανοτεχνολογίας ήταν πολύ ευγενική,ετοιμόλογη και πολύ μορφωμένη. Μας βοήθησε να καταλάβουμε αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα επιστήμη και μας έκανε να την αγαπήσουμε.
Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ότι μία επιστήμονας νανοτεχνολογίας μπορεί ότι σκεφτεί να το υλοποιήσει σε πολύ μικρές διαστάσεις.Αν εμείς ήμασταν επιστήμονες νανοτεχνολογίας θα κατασκευάζαμε πάνω στο μολύβι το σύμβολο του ατόμου.Λυδία Δ.-Μυρτώ Γ.
4
Ήταν πολύ έξυπνη, ευγενική και τα πράγματα που μας είπε ήταν ενδιαφέροντα και πολύ ξεκάθαρα καθώς τα έλεγε με άνεση και ηρεμία . Ένα από τα πράγματα που μας έδειξε και μας εντυπωσίασε ήταν το κάστρο στη μύτη του μολυβιού. Αν ήμασταν και εμείς νανοτεχνολόγοι θα θέλαμε να φτιάξουμε ένα δελφίνι στη μύτη του μολυβιού.
Εμμανουέλα Μ.
5
Ήταν έξυπνη και ήξερε την δουλειά της.
Επίσης με εντυπωσίασε  το λέιζερ που μπορούσαν να φτιάξουν ότι ήθελαν σε μικρό μέγεθος!
Αν ήμουν νανοεπιστημονας στη μύτη του μολυβιού θα “κανα μια εμφάνιση της Λίβερπουλ!
Χρήστος
6
Ήταν καλή,έξυπνη,ευγενική και βρήκαμε πολύ ενδιαφέρον το λόγια της.Γράφει ο Ερντνεο Μ. και ο Γρηγόρης Χ.
Αν ήμουν επιστήμονας στη μύτη του μολυβιού θα έκανα ένα ελικόπτερο.

7

Ήταν ευγενική, έξυπνη και μας έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο επάγγελμα!!! Μας έμεινε περισσότερο στο μυαλό το κάστρο που ήταν φτιαγμένο πάνω στη μύτη του μολυβιού!Αν ήμασταν εμείς επιστήμονες νανοτεχνολογίας θα φτιάχναμε ένα δελφίνι στην μύτη του μολυβιού!

Ζωή Σ.
Ελιόνα Π.

8

Μας άρεσε πολύ και μας έκανε εντύπωση το κάστρο στο μολύβι.

Βασίλης Τ. και Γιώργος Κ.
9
Αλέξανδρος και Κωνσταντίνος
Η επιστήμονας μας φάνηκε πολύ καλή και μας άρεσε το κάστρο στη μύτη του μολυβιού.Άμα ήμασταν επιστήμονες θα τυπώναμε στην μύτη του μολυβιού ένα ρομπότ.

10

Top