
Από τον Αλέξανδρο Εφραιμίδη, μαθητή της Γ΄Γυμνασίου
ΥΛΙΚΑ:
Χοιρινή μπριζόλα
Μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Γλυκιά πάπρικα
Εκτέλεση:
Πλένουμε την μπριζόλα μετά την στεγνώνουμε με χαρτί απορροφητικό, ύστερα ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα και στο τέλος τη μουστάρδα. Δουλεύουμε τη μπριζόλα με τα υλικά ώστε να μαριναριστεί σωστά και την ψήνουμε.
Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το είδος της ψησταριάς.
(ηλεκτρική, υγραερίου, κάρβουνα)