ΝΕΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Φέτος στο σχολείο μας έχουμε λίγους καινούριους μαθητές στην Β΄ και Γ΄ τάξη και σκεφτήκαμε να τους ρωτήσουμε την γνώμη τους σχετικά με το σχολείο μας.

Αρχικά ρωτήσαμε τους μαθητές-τριες πως τους φαίνεται το νέο τους σχολείο και όλοι απάντησαν ότι είναι πιο ωραίο από το προηγούμενο σχετικά και με το κτίριο αλλά και με τους συμμαθητές και καθηγητές τους. Οι μαθητές-τριες βρίσκουν το σχολείο πιο καινούριο, πιο ήσυχο και πιο φιλικό σε σχέση με το παλιό τους σχολείο.

Όταν οι μαθητές ρωτήθηκαν για την τάξη που βρίσκονται δεν είχαν όλοι την ίδια άποψη, οι μαθητές της Β΄ είναι πιο ευχαριστημένοι ενώ οι μαθήτριες της Γ΄ δεν έμειναν τόσο ευχαριστημένες από την τάξη τους.

Στην ερώτηση αν έχουν διακρίνει κάποιο περιστατικό bullying στο σχολείο μας, οι μισοί από τους μαθητές απάντησαν αρνητικά και οι άλλοι μισοί θετικά.

Όταν ρωτήθηκαν αν θα σταματούσαν κάποιο περιστατικό bulling, απάντησαν ότι αν μπορούσαν θα το έκαναν ή θα το ανέφεραν στην διευθύντρια.

Στο τέλος στην ερώτηση τι θα άλλαζαν στο σχολείο αν μπορούσαν, απάντησαν ότι θα έβαζαν προτζέκτορες σε κάθε τάξη και ίσως να έκανα και άλλες αλλαγές.

Ευχαριστούμε τους νέους μαθητές που πρόθημα απάντησαν στις ερωτήσεις μας και ελπίζουμε να περάσουν μια όμορφη, δημιουργική χαρούμενη  και ήρεμη χρονιά στο σχολείο μας!!!

Ειρήνη Ιωαννίδη Β2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης