ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Το σχολείο μας, το 2ο Γυμνάσιο Ανατολής, βρίσκεται σε ένα καινούριο κτίριο κοντά στην λίμνη των Ιωαννίνων και πολύ κοντά στο γήπεδο της Ανατολής. Στο σχολείο μας, κατά το σχολικό έτος 2023-24  φοιτούν 184 μαθητές και διδάσκουν 27 καθηγητές/-τριες . Έχουμε φέτος καινούρια διευθύντρια , την κ. Νούτσου Ελένη, η οποία με χαρά και προθυμία ανέλαβε την διοίκηση του σχολείου μας.

Στο σχολείο μας έχουμε μια μπροστινή είσοδο και μια που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σχολείου, στο γήπεδο μπάσκετ. Εξωτερικά υπάρχει μια αυλή με ένα μεγάλο υπόστεγο, επίσης η αυλή, συνδέεται με το γήπεδο μπάσκετ. Επιπλέον έχουμε και κυλικείο το οποίο βρίσκεται κοντά στο κτίριο.

Στον εσωτερικό χώρο υπάρχει μία μεγάλη αίθουσα δραστηριοτήτων στα δεξιά της μπροστινής εισόδου. Αριστερά βρίσκεται το γραφείο της διευθύντριας και των καθηγητών, αλλά και ένα άλλο μικρό γραφείο. Επιπρόσθετα υπάρχει και ο χώρος της γραμματείας ο οποίος διαθέτει υπολογιστές και διάφορα χρήσιμα είδη του σχολείου.

Ακόμη, στο ισόγειο του σχολείου μπορούμε να παρατηρήσουμε τις τάξεις της τρίτης γυμνασίου αλλά και το εργαστήριο πληροφορικής, τεχνολογίας, πειραμάτων, τη βιβλιοθήκη και στο τέλος του διαδρόμου τις τουαλέτες.

Ανεβαίνοντας στον όροφο θα αντικρίσουμε τις τάξεις της πρώτης και της δευτέρας γυμνασίου, αλλά  και κάποιες αίθουσες με προτζέκτορες και διαδραστικούς πίνακες.

Συνολικά το σχολείο μας είναι μοντέρνο, διαθέτει αρκετούς χώρους και είναι ένα ευχάριστο μέρος όπου μαθητές-τριες και εκπαιδευτικοί περνούν το πρώτο κομμάτι της μέρας τους!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης