Camilla Cabello (με βίντεο)

Camilla Cabello

Camilla Cabello= Κάρλα Καμίλα Καμπέγιο Εστραμπάο (3 Μαρτίου 1997), Μεξικάνικης και Κουβανέζικης καταγωγής ,γεννήθηκε στην Αβάνα (Koύβα) και μετακόμισε στην ηλικία των έξι ετών μαζί με την οικογένειά της στο Μαϊάμι της Φλόριντα (ΗΠΑ) όπου μεγάλωσε, είναι τραγουδίστρια, συνθέτρια και στιχουργός. Ήταν μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony από το 2012 έως τα τέλη του 2016. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα EP και δύο στούντιο άλμπουμ. Η αποχώρηση της από το συγκρότημα ανακοινώθηκε στης 18 Ιανουαρίου 2016. Ως καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε δύο τραγούδια τα οποία έφτασαν στα τοπ 20 του Billboard hot 100: το I know what you did last summer με τον Σόν Μέντες και το Bad Things με τον Machine Gun Kelly όσο ήταν ακόμα στο συγκρότημα. Στης 19 Μαΐου 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο τραγούδι της Crying in the club. Το πρώτο άλμπουμ της Camila βγήκε στις 12 Ιανουαρίου του 2018. Ακόμη ήταν feature στο Know No Better με διάφορους διάσημους καλλιτέχνες, ακόμη στο Crown με τους Grey για την ταινία «Bright» του «Netflix».

Τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία του Crying in the club κυκλοφόρησε ένα νέο Single με τίτλο «I have questions ενώ στης 3 Αυγούστου 2017 εξέπληξε τους θαυμαστές της με την κυκλοφορία δύο καινούριων τραγουδιών από το ανερχόμενο άλμπουν της με τις ονομασίες «Havana» και «Omg»που έφτασαν μέσα σε 2 μέρες στα «top hits» τόσο στο Spotify όσο και στα charts της Billboard.

Αργότερα όμως ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του ανερχόμενου της άλμπουμ Camila. Στην ίδια δημοσίευση ανακοινώθηκαν και άλλα δυο της τραγούδια «Never Be The Same» και «Real Friends» τα οποία κυκλοφόρησαν στις 7 Δεκεμβρίου 2017. Σε αυτό το άλμπουμ μόνο ένα single της, το «Havana», έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι στην tracklist του άλμπουμ ωστόσο το «Crying in the Club» , «I have questions»«Omg» έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν θα είναι στο άλμπουμ.

Η tracklist του άλμπουμ «Camila» ειναι: 1. «Never Be The Same» 2. «All These Years» 3. «She Loves Control» 4. «Havana» ft. Young Thug 5. «Inside Out» 6. «Consequences» 7. «Real Friends» 8. «Something’s Gotta Give» 9. «In The Dark» 10. «Into It»

 

Πηγη=https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%B1_%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BF

 

Βασια+Ζωη

 

Σχολιάστε

Top