Λένα Ζευγαρά

lena

Είναι αναμφίβολα η τραγουδίστρια έκπληξη και μια νέα είσοδος στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού που έχει προκαλέσει πανικό. Η 27χρονη Λένα Ζευγαρά έχει μπει για τα καλά στα μουσικά δρώμενα και με δυναμισμό και σταθερά βήματα εξελίσσεται διαρκώς σε κάθε της εμφάνιση στα μπουζούκια.

Με πτυχίο από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ήρθε σε επαφή με το τραγούδι στα φοιτητικά της χρόνια οπότε και τραγουδούσε σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας.

Μας συστήθηκε δισκογραφικά πριν περίπου ένα χρόνο με το κομμάτι ‘Μην κάνεις όνειρα’ με την υπογραφή του μεγάλου Βασίλη Καρρά. Το κομμάτι αμέσως έγινε hit κι αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.

Η μουσική πορεία της Λένας Ζευγαρά

Σίγουρα πρόκειται για μία από τις τραγουδίστριες της πρώτης γραμμής αυτή την περίοδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τραγούδια ‘ Έλα Έλα ’ και ‘Σήμερα και Άυριο’ που κυκλοφόρησαν την άνοιξη  ξεπέρασαν τις 500.000 προβολές στο You Tube μέσα σε μόλις πέντε ημέρες. Δικαίως, λοιπόν όλοι μιλάνε για το φαινόμενο ‘’Λένα Ζευγαρά ’’ και χορεύουν στο ρυθμό των τραγουδιών της.

https://outnow.gr/lena-zeugara-viografia/

Σχολιάστε

Top