Μαλτεζάκια

image (21)

1 Είναι κατάλληλα για αλλεργικούς!

Τα μαλτεζάκια μας δεν μαδάν! Ναι ναι καλά ακούσατε δεν αφήνουν τρίχες! Έτσι λοιπόν αν είστε αλλεργικοί ή δεν θέλετε να είστε συνέχεια με μια σφουγγαρίστρα στο χέρι σας έχουμε τη λύση! Στο σημείο αυτό, να σημειώσουμε βέβαια ότι μπορεί να μην πέφτει το τρίχωμα τους αλλά θέλει ιδιαίτερη περιποίηση για να είναι λαμπερό! Το καθημερινό βούρτσισμα και οι τακτικές επισκέψεις στον groomer είναι απαραίτητες για να μην πετάει ούτε … τρίχα! ????

2 Είναι από τα καλύτερα therapy dogs!

Σκυλιά όπως ο Norbert (δείτε το video που ακολουθεί) είναι μια θαυμάσια βοήθεια σε κλινικές, νοσοκομεία, κατεστραμμένες περιοχές (που έχουν πληγεί από σεισμούς, φωτιές και άλλα φυσικά φαινόμενα) και υποβαθμισμένα σχολεία. Η φροντίδα ενός ζώου και το χάδι που του δίνουμε μπορεί να μειώσει το άγχος, να ενθαρρύνει την ενσυναίσθηση και να μειώσει τον εκφοβισμό (αυτά είναι μόνο κάποια από τα οφέλη των σκύλων στις ζωές των ανθρώπων). Τα Μαλτέζ είναι από τα καλύτερα σκυλιά θεραπείας επειδή είναι πολύ αγαπητά και μικρά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αγκαλιάζετε τις ουρές.

3 Δεν φοβούνται τα ύψη!

Μπορεί να είναι μικρά αλλά μπορούν να πηδήξουν πολύ ψηλά και από πολύ ψηλά!! ΠΡΟΣΟΧΗ: λόγω του ότι δεν φοβούνται τα ύψη, εύκολα μπορεί να φύγουν από την αγκαλιά σας και να πηδήξουν κάτω!

#4 Σαν άλλες θεότητες!

Τα Μαλτέζ εκτράφηκαν από τους Ρωμαίους αυτοκράτορες για να έχουν αυτό το χρώμα! Ο λόγος? Ήθελαν να εκπέμπουν έναν αέρα θεότητας…!! Βασιλιάδες είναι αυτοί! Δεν μπορείς να πεις κάτι..!

5 Αξίζουν 2 εκατομμύρια δολάρια

image.png
ΣΤΕΦΑΝΙΑ & ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Σχολιάστε

Top