αμονκγασ

Oι παιδικές μας μάσκες για το σχολείο και όχι μόνο σε νέα σχέδια με τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών.

Οι μάσκες είναι με διπλό ύφασμα, το εξωτερικό του είναι πολυεστερικό με πλήρως ανεξίτηλη εκτύπωση και τυπωμένο με χρώματα νερού, ενώ το εσωτερικό τους είναι βαμβακερό. Πλένονται κανονικά και στο πλυντήριο και έχουν μεγάλη διάρκεια και αντοχή.

Η μάσκα είναι ραμμένη με ενιαίο υφασμάτινο ρέλι γύρω γύρω που φτάνει ως τα αυτιά (δεν είναι λάστιχο), το ύφασμα έχει σχετική ελαστικότητα και συνήθως φτάνει έως και το σαγόνι.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας οι μικρές καλύπτουν ηλικίες έως 5-6 ετών και οι μεγάλες έως 10-11. Όμως αυτό εξαρτάται από το πρόσωπο του παιδιού, γι αυτό σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τις διαστάσεις τους για να καταλήξετε σε αυτή που ενδέχεται να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Διαστάσεις:

Μικρή: 16,5X9 (πανί) 26 εκ από άκρη σε άκρη (χωρίς να τεντωθεί)

 

Μεγάλη: 18X10.5 (πανί) 27 εκ από άκρη σε άκρη (χωρίς να τεντωθεί)

Φτιάξαμε επίσης μία πρακτική υφασμάτινη θήκη για την αποθήκευση της μάσκας, με γαντζάκι για να μπορεί να κρεμαστεί στην σχολική τσάντα. Αν επιλέξετε μία μάσκα και μία θήκη το σχέδιο θα είναι ίδιο και στα δύο. Αν επιλέξετε παραπάνω από μία μάσκες με ένα τσαντάκι θα πρέπει να μας γράψετε στο πεδίο κειμένου και τον αριθμό του σχεδίου που θέλετε να γίνει στην θήκη.

Για τα μικρότερα παιδιά, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ονόματος στη μάσκα αλλά και το υφασμάτινο τσαντάκι.

 

 

 

Το σχέδιο ραφής των μασκων έγινε από εμάς και δεν αποτελεί κάποιο επίσημο μέσο προστασίας από κάποιον οργανισμό ούτε έγινε με συγκεκριμένες προδιαγραφές. image.png 

Σχολιάστε

Top