avengers-2-age-of-ultron

Οι Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron (αγγλικάAvengers: Age of Ultron) είναιαμερικανική περιπέτεια παραγωγής 2015, βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ τηςMarvel. Αποτελεί συνέχεια της ταινίας Οι Εκδικητές (The Avengers, 2012) και την εντέκατη προσθήκη στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο ανέλαβε για δεύτερη φορά ο Τζος Γουέντον. ΟιΡόμπερτ Ντάουνι ΤζούνιορΚρις ΈβανςΚρις ΧέμσγουορθΜαρκ Ράφαλο,Σκάρλετ ΤζοχάνσονΤζέρεμι ΡενέρΚόμπι Σμόλντερς και Σάμιουελ Λ. Τζάκσονεπαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ενώ στο καστ προστίθενται οι Ντον Τσιντλ, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Πολ Μπέτανι και Τζέιμς Σπέιντερ. Οι Εκδικητές πρέπει να συνεργαστούν εκ νέου αυτή τη φορά για να καταφέρουν να νικήσουν τον Ultron, έναν τεχνολογικό εχθρό ορκισμένο να εξαφανίσει το ανθρώπινο είδος.

Η συνέχεια ανακοινώθηκε το Μάιο του 2012, μετά την επιτυχημένη πορεία της πρώτης ταινίας. Ο Γουέντον συμφώνησε να αναλάβει το πρότζεκτ και ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Μέχρι τον Απρίλιο του 2013, ο Γουέντον είχε ολοκληρώσει ένα προσχέδιο του σεναρίου και τον Ιούνιο ξεκίνησε η διαδικασία του κάστινγκ. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν το Φεβρουάριο του 2014 και πραγμματοποιήθηκαν κυρίως στα Shepperton Studios στο Σάρεϊ ενώ επιπρόσθετα γυρίσματα έγινα ν στην Ιταλία, στη Νότια Κορέα, στοΜπανγκλαντές, στη Νέα Υόρκη και σε διάφορες τοποθεσίες στην Αγγλία.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου 2015 στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών και σε μορφή 3D και IMAX 3D. Δύο συνέχειες Avengers: Infinity War Part 1 και Avengers: Infinity War Part 2 είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν στις 4 Μαΐου 2018 και 3 Μαΐου 2019 αντίστοιχα.[1]

 

Πηγή: http://el.wikipedia.org/wiki/Οι_Εκδικητές:_Η_Εποχή_του_Ultron

 

ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και ΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΚΑΡΑΣ

 

Σχολιάστε

Top