ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

ufo10

Στις 22 Σεπτεμβρίου στο νυχτερινό ουρανό της περιοχής της χερσονήσου Γιουκατάν ήταν ορατό ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο που εξέπεμπε γαλάζια λάμψη και το οποίο κατέπεσε στη γη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ντόπιοι κάτοικοι αναζήτησαν το μέρος της συντριβής αυτού του αντικειμένου. Στη γη ανακαλύφθηκαν δυο μεγάλοι κρατήρες και πετρωμένα υπολείμματα. Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως τα υπολείμματα μοιάζουν με το πρώτα εξωγήινου που έχει χέρια και πόδια.

Οι επιστήμονες του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μερίντα που έφτασαν επί τόπου, δήλωσαν πως πρόκειται για διαστημικά σκουπίδια. Αυτή τη στιγμή όλα τα στοιχεία έχουν παραδοθεί στο επιστημονικό Ινστιτούτο για ενδελεχείς έρευνες.

Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/rokanidia/story/356022/sto-mexiko-anakalyfthikan-ypoleimmata-exogiinoy#ixzz2mgtQkMJ5

Πεδίο δοκιμών για κατασκοπευτικά αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν η περιβόητη Area 51 στη Νεβάδα όπως αποκαλύπτουν αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA.

Η εν λόγω περιοχή έχει γίνει αντικείμενο συνωμοσιολογιών επί δεκαετίες είτε ως χώρος στάθμευσης ιπτάμενων δίσκων είτε ως κέντρο διενέργειας πειραμάτων και νεκροτομών σε εξωγήινους.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η αμερικανική κυβέρνηση αναγνωρίζει την ύπαρξη της Area 51 και που ο χάρτης της περιοχής δημοσιοποιείται επίσημα και σύμφωνα με την έκθεση των 400 σελίδων, η Area 51 δημιουργήθηκε το 1954 για τις δοκιμές του αναγνωριστικού αεροπλάνου U-2, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε επιχειρήσεις κατασκοπίας κατά της Σοβιετικής Ένωσης και άλλων χωρών κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

Η Area 51 έγινε η «αγαπημένη» περιοχή των απανταχού
συνωμοσιολόγων είτε ως χώρος εκτέλεσης νεκροτομών σε εξωγήινους που βρέθηκαν στη Γη είτε ως περιοχή διενέργειας πειραμάτων πάνω στα ταξίδια στο χωροχρόνο και τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών. Μάλιστα, το 1996 η πολιτειακή Βουλή της Νεβάδα ονόμασε επισήμως σε «Λεωφόρο εξωγήινων» την οδό που περνά από τα ανατολικά όρια της Area 51.

Read more: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/337261/tin-alitheia-gia-toys-exogiinoys-kai-ta-ufo-apokalypse-i-cia#ixzz2mgwCKDTh

 

Κρανία που μοιάζουν να ανήκουν περισσότερο σε εξωγήινους παρά σε ανθρώπους.

Αυτοί οι σκελετοί βρέθηκαν στο Μεξικό σε ένα αρχαίο, περίπου 1000 ετών, νεκροταφείο σύμφωνα με τους αρχαιολόγους.

Το σχήμα των κρανίων που μοιάζει με εξωγήινη μορφή ζωής σύμφωνα με τους αρχαιολόγους αποκαλύπτει την πρακτική δεσίματος του κρανίου για να αλλάξει σχήμα η οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στις μεσοαμερικανικές κουλτούρες για το διαχωρισμό κοινωνικών ομάδων και για τελετουργικούς σκοπούς.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/263531/apisteyto-vinteo-vrikan-skeletoys-apo-perierga-onta#ixzz2mgxlnb2E

Σχολιάστε

Top