Φανταστική συνέντευξη από τον Άγιο Βασίλη

imagesdatafiles151011

ΠΑΙΔΙΑ: Καλησπέρα σας, Άγιε Βασίλη.

ΑΓΙΟΣ: Καλησπέρα σας, παιδιά!

-Μας λένε Γεωργία και Ίλβα και είμαστε από το περιοδικό «ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΤΑΝ»! Θα θέλαμε να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις!

- Ωραία λοιπόν ας ξεκινήσουμε!

-Σας έχουν ζητήσει ποτέ κάποιο δώρο που δεν μπορούσατε να δώσετε;

-Ναι, ας πούμε ένα παιδί μου είχε ζητήσει  ένα αγρόκτημα  με πολλά ζώα, αλλά εγώ ο έρημος πού να το βρω! Σκέφτηκα λοιπόν και του έστειλα ένα παιχνίδι που είχε πάνω του ένα αγρόκτημα με πολλά ζωάκια!

- Πολύ έξυπνο αυτό που σκεφτήκατε! Αλήθεια, τώρα με την οικονομική κρίση θα πάρετε δώρα στα παιδιά;

- Κοιτάξτε, όπως το είπατε  κι εσείς υπάρχει κρίση οικονομική, γι΄ αυτό θα πάρω δώρα αλλά μικρά και οικονομικά. Γόμες, μολυβάκια, καλτσούλες, αυτοκολλητάκια και άλλα τέτοια μικροπράγματα.

- Αναρωτιόμαστε ακόμη, πώς τα καταφέρνετε τώρα να μπείτε στα σπίτια, αφού τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν καμινάδες!

- Πράγματι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, ξέρετε είμαι και λίγο χοντρούλης και πάντα με δυσκόλευε η είσοδος της καμινάδας! Τώρα αναγκάζομαι να κάνω διάρρηξη!

-Διάρρηξη; Μα οι ιδιοκτήτες δεν ακούνε τον θόρυβο; Δεν ξυπνούνε; Δε γίνεται καμιά ζημιά;

- Όπως ξέρεις  παιδί μου είμαι  Άγιος οπότε  κάνω  να μην υπάρχει θόρυβος ούτε ζημιές! Τέλειο ε; Αυτή η «αγιότητά» μου  με έχει διευκολύνει πολύ!

- Ωραία όλα αυτά, αλλά για πείτε μας από την καμινάδα πώς χωράγατε να μπείτε παλιά;

-Να σου πω την αλήθεια στην αρχή δεν χωρούσα και είπα να κάνω δίαιτα αλλά ούτε και εκεί τα κατάφερα και είπα πως θα τα ρίχνω στο τζάκι και οπού πάνε- πάνε. Άλλες πάλι φορές έστελνα το ξωτικό μου τον Μαξ να κατεβάσει τα δώρα και ο τυχερός έτρωγε και τους κουραμπιέδες! Αλήθεια τελειώνουμε: Βιάζομαι λίγο γιατί σε 45 λεπτά κλείνουν τα παιχνιδάδικα και σε μισή ώρα και η τράπεζα. Ξέρετε δεν κρατώ επάνω μου λεφτά και πρέπει να σηκώσω!

-Κύριε Άγιε Βασίλη από πού πληρώνεστε;

-Προσωπικά δεδομένα, δεν απαντώ!

-Τελευταία ερώτηση Άγιε Βασίλη, παίρνετε δώρα και στα άτακτα παιδιά ή μόνο στα καλά;

-Παίρνω και στα καλά και στα κακά παιδιά, αυτό το «να είσαι καλό παιδί για να σου φέρει δώρο ο Άγιος Βασίλης» με εκνευρίζει αφάνταστα όταν το ακούω! Ά! Και ένα νέο! Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω facebook!

- Τα πάτε καλά με τις νέες τεχνολογίες βλέπουμε! Και  τέλος για να μην το ξεχάσουμε τι θα ευχόσασταν στα παιδιά;

-Τους εύχομαι καλά Χριστούγεννα και να μην μου ζητήσουν πολλά και ακριβά δώρα! Επίσης εύχομαι στον εαυτό μου να χάσω κανένα κιλό με το καινούριο έτος!                                                                                                 Από τις μαθήτριες της ΣΤ΄τάξης: Πίρρα Ίλβα,  Γεωργία Στουρνάρα,

Σχολιάστε

Top