Έχω δικαίωμα! Εικαστική διάκριση μαθητών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής διοργάνωσε εικαστικό διαγωνισμό με θέμα «Έχω Δικαίωμα».

Το σχολείο μας και ιδιαίτερα δύο μαθητές της Δ1, Δημοτσάτου Δέσποινα και Ζαΐρη Ισίδωρου, διακρίθηκαν για τα έργα τους!

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στην εικαστικό του σχολείου μας κα Ειρήνη Μπαζάρα η οποία μας παρέθεσε :

«Με μεγάλη χαρά και προτροπή από τον διευθυντή μας κ. Κανελλόπουλο έλαβα γνώση για τον διαγωνισμό με θέμα τα δικαιώματα του παιδιού που διοργάνωσε η διεύθυνση α ανατολικής Αττικής.

Το επάγγελμα μας ως εκπαιδευτικοί μας επιτρέπει να είμαστε διαρκώς ανάμεσα σε παιδιά και να ερχόμαστε σε επαφή με τις αθώες ψυχές τους. Ως εικαστικός πέρα από την αγάπη μου για την τέχνη που θέλω να περνάω στους μαθητές μου έχω και αγάπη και χαρά να τους προωθώ και στηρίζω να μεγαλώνουν με αγαθές αρχές να μαθαίνουν να σέβονται και να αγαπούν το ένα το άλλο.
Η έμπνευση μας για τον διαγωνισμό έχω δικαίωμα ήρθε και έδεσε με το έργο του Πικάσο «το παιδί με το τόπι» που τα παιδιά έβαλαν γύρω γύρω ενα «στεφάνι» με λέξεις δικαιώματα των παιδιών!
Είμαι πολύ τυχερή που έχω ένα τέτοιο έμψυχο υλικό τους μαθητές μου που αγαπώ πολύ και με αγαπούν και εκείνοι! Πιστεύω ότι μέσα από την τέχνη και την διδασκαλία των εικαστικών διαμορφώνονται χαρακτήρες καθώς και φορείς πολιτισμού! «

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης