Συμμετοχή του πρότζεκτ μας στο 4ο μαθητικό φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 03, 04 και 05 Απριλίου 2014.

To 3ο Λύκειο Πύργου συμμετείχε με δύο εργασίες στο 4ο  Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως και τις 5 Απριλίου στην Πάτρα.

Η πρώτη αφορούσε στην παρουσίαση του προγράμματος ηλεκτρονικής αδελφοποίησης μεταξύ του σχολείου μας και του αντίστοιχου σχολείου στην Ιταλία: IPSIA «E. CAVAZZA» – LARGO BRODOLINI, στην Pomezia. Η πολιτισμική ανταλλαγή πραγματοποιήθηκε με την επίσκεψη μαθητών και καθηγητών από το σχολείο μας (Γιωτόπουλος Γιώργος – Τεχνολόγος,  Χατζηελευθερίου Ευαγγελία – καθ. Αγγλικής γλώσσας και Αγγελακοπούλου Μαρίνα – καθ. Χημείας) στο σχολείο των Ιταλών μαθητών και καθηγητών.
Η δεύτερη αφορούσε στην παρουσίαση του πρότζεκτ της Β Λυκείου με θέμα τη μετατροπή στην τάξη ενός κάδου απορριμμάτων σε αυτόματο κάδο προσθέτοντάς του ηλεκτρονικά μέρη (Arduino, αισθητήρες απόστασης,σερβομηχανισμό κ.α.).
Το “παρών” στην παρουσίαση των έργων μας έδωσε ο σχολικός σύμβουλος Πληροφορικής Αχαΐας και Ηλείας κος Μπίρμπας Θεόδωρος, ο οποίος και συνεχάρη όλες τις ομάδες για τις εξαίρετες εργασίες τους.
Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες εδώ:

Σχολιάστε

Top