Η ομάδα μας στην Έκθεση φωτογραφίας του ΚΛΙΚ

Η ομάδα του «Κλικ, προστάτευσέ το!» του σχολείου μας, συμμετείχε στην Έκθεση φωτογραφίας του ΚΛΙΚ στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, που πραγματοποιήθηκε στις 10-21 Μαΐου 2022 καθώς και στην διαδικτυακή παρουσίαση των προγραμμάτων των σχολείων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022.

Στην έκθεση συμμετείχαν οι μαθητές/τριες: Γεωργία Ζιώγα-Νίγδελη, Άννα Λάρου, Ευαγγελία Ράπτη, Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου και Κωνσταντίνος Τσιγκόιας, με τις φωτογραφίες τους. Οι μαθητές/τριες πήραν έπαινο για τη συμμετοχή τους, όπως επίσης Έπαινο στην κατηγορία «Δυνατού Περιβαλλοντικού Μηνύματος» έλαβε η μαθήτρια Ευαγγελία Ράπτη.

Έπαινο έλαβαν και όλοι οι μαθητές/τριες της ομάδας μας που συμμετείχαν στη διαδικτυακή παρουσίαση του προγράμματός μας: «Κλικ προστάτευσε τα ζώα συντροφιάς».

Με πολλή χαρά έκλεισε ο πρώτος κύκλος των δράσεών μας στο πλαίσιο του προγράμματος του ΚΛΙΚ,  με πολλές ιδέες και ενθουσιασμό για τη συνέχεια.

Ευχαριστώ θερμά

την υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Αντωνία Δαρδιώτη για την έμπνευση και υποστήριξη που μας προσφέρει απλόχερα,

τους/τις  μαθητές/τριες που με εμπιστεύτηκαν σ” αυτή την όμορφη περιπέτεια,

τους γονείς-κηδεμόνες τους που στέκονται δίπλα μας, δίνουν την συγκατάθεσή τους  και χαίρονται μαζί μας για την υλοποίηση των στόχων μας και των δράσεών μας.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως, την δ/ντρια του σχολείου μας κ. Ελισάβετ Σιμουλίδου για την ουσιαστική στήριξη και ανάδειξη του έργου της ομάδας μας, στη σχολική και τοπική κοινότητα.

ΦΩΤΟ 3 (1)

Η φωτογραφία της μαθήτριας Ευαγγελίας Ράπτη που πήρε Έπαινο στην κατηγορία

 «Δυνατό Περιβαλλοντικό Μήνυμα»

Ακολουθεί ο απολογισμός στο πλαίσιο του προγράμματος

0

Δείτε τον απολογισμό εδώ:  https://docs.google.com/presentation/d/1fQICFqldO5IRLQq2V4EJ6nsbm2snGv7aASAhnD56Lv8/edit#slide=id.g1356029cbf8_2_75

Η υπεύθυνη του προγράμματος

Μαρία Σεβαστίδου

Θεολόγος

 

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης