ΞΥΛΙΝΕΣ ΦΩΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ – ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 23ο  ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ    ΞΥΛΙΝΗΣ    ΦΩΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ

 

Το σχολείο μας συμμετείχε φέτος στον 23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό κατασκευής ξύλινης φωλιάς για πουλιά «Μιχάλης Παπαδάκης» που διοργάνωσε η Περιβαλλοντική ομάδα του 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου, της «Δράσης για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής» της «Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας» και του Δήμου Aso της Νορβηγίας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου «Καμίνι».

Στους όρους του Διαγωνισμού μεταξύ των άλλων  υπήρχε η επισήμανση ότι οι φωλιές μετά το τέλος του Διαγωνισμού δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους αλλά θα αναρτηθούν σε δέντρα του Άλσους Βέικου του Δήμου Γαλατσίου, του Πάρκου Περιβαλλοντικής  Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» του Δήμου Ιλίου και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι.

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας, όλοι οι μαθητές του σχολείου μας ενημερώθηκαν για τους όρους του διαγωνισμού ενώ σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας αναρτήθηκε το αντίστοιχο ενημερωτικό έντυπο.

Δύο(2) μαθήτριες κι ένας(1) μαθητής μας της Α΄ τάξης  συμμετείχαν στον διαγωνισμό με μία, αντίστοιχα, κατασκευή.

Ο Διαγωνισμός διεξήχθη την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://el-gr.facebook.com/2o-EPAL-Galatsi-1798204970220160/

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ!!!

 

 

Ο υπεύθυνος της δράσης

 Μισαηλίδης Γρηγόριος

Καθηγητής Τεχνολογίας

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης