Eκπαιδευτική επίσκεψη στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1

ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ 
Στις 5 Απριλίου 2023, μετά την έκδοση του πρώτου τεύχους της εφημερίδας μας, όλοι και όλες που είχαμε πάρει μέρος είτε ως αρθρογράφοι, είτε ως επιμελητές κειμένων και εικονογράφοι, επισκεφθήκαμε μαζί με τις καθηγήτριες μας κ. Πετροπούλου και κ. Καραφώτη τη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 στην Αγία Παρασκευή.
Μόλις φτάσαμε μας υποδέχτηκαν πολύ εγκάρδια ο διευθυντής της σχολής  ο κ.Κοκοβιάδης και στη συνέχεια μας σύστησε τον καθηγητή ηχοληψίας της σχολής τον κ. Δέδε και τον marketing manager,  τον κύριο Οικονομάκη  που ανέλαβαν να μας ξεναγήσουν και να μας λύσουν όλες μας τις απορίες. Αρχικά, μας έδειξαν το στούντιο ηχογράφησης και μας εξήγησαν τα σχετικά με την ηχοληψία και την ηχογράφηση. Αυτό όμως που πραγματικά μας ενθουσίασε όλους ήταν όταν μπήκαμε μέσα στο στούντιο όπου ηχογραφούν οι τραγουδιστές και εξετάσαμε την ακουστική αλλά και την ηχομόνωση του χώρου. Στη συνέχεια, πήγαμε στην αίθουσα του επαγγελματικού μακιγιάζ και είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά την μακιγιέζ πολλών διασήμων, την κ. Σγόντζου, η οποία ήταν υπεύθυνη και για τις μεταμορφώσεις των καλλιτεχνών στη γνωστή  τηλεοπτική εκπομπή Your face sounds familiar. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η συμβουλή της προς τα κορίτσια να μη βαφόμαστε, γιατί είμαστε όμορφες και δεν χρειαζόμαστε καθόλου το make up. Επίσης, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μας επίσκεψης, μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε «ζωντανά»  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του ANΤ1, καθώς το στούντιο βρισκόταν εντός της σχολής και εκείνη την ώρα μεταδιδόταν η εκπομπή.  Τελευταίος σταθμός αυτής της επίσκεψης ήταν το λεγόμενο green box, δηλαδή το τηλεοπτικό στούντιο ειδήσεων. Εκεί, πολλά παιδιά πήραν χαρτιά με ειδήσεις και τις διάβαζαν σαν να τις λένε στην τηλεόραση.

Πριν φύγουμε βγάλαμε μια αναμνηστική φωτογραφία! Αυτή η εκδρομή ήταν μία από τις ωραιότερες που έχω πάει και πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία.

.


Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης