Πέντε μαγευτικοί προορισμοί στην Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων

ΓΚΟΤΣΕ ΜΑΡΙΑ

  1. Ένας κορυφαίος προορισμός για τις γιορτές είναι το  Μέτσοβο, με τα υπέροχα βουνά και το πράσινο τοπίο που βέβαια τα Χριστούγεννα ενδέχεται να μετατρέπεται σε λευκό με θέα τα πέτρινα σπίτια, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις πλατείες του.
  2.  Η Δημητσάνα είναι το περίφημο κεφαλοχώρι της Αρκαδίας. Το χωριό αυτό είναι ο πρωταγωνιστής της Αρκαδίας και ‘’ κλέβει όλη την παράσταση’’. Τα πέτρινα σοκάκια και τα όμορφα αρχοντικά συμπληρώνονται με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια και τον υπέροχο στολισμό.
  3.  Η Αράχοβα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς προορισμούς για μια χειμερινή απόδραση. Το χωριό αυτό αποτελεί ένα κοσμοπολιτικό προορισμό με το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο, τις φοβερές δραστηριότητες, το πλούσιο φαγητό και την νυχτερινή διασκέδαση.
  4. Ένα ταξίδι στα Ιωάννινα τα Χριστούγεννα είναι μια μαγική εμπειρία. Η πόλη των Ιωαννίνων που βρίσκεται στην Ήπειρο γεμίζει με Χριστουγεννιάτικη αίσθηση και χάρη στον πλούσιο στολισμό.
  5. Και τέλος το Πήλιο, η απίθανη χειμερινή εξόρμηση. Ένα ταξίδι στο Πήλιο για τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να ζήσετε από κοντά την ‘’Μαγεία των Χριστουγέννων’’. Τα τζάκια των παραδοσιακών ξύλινων ξενοδοχείων προσφέρουν ζεστασιά ενώ η χιονισμένη φύση ένα χειμερινό παραμύθι.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης