Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων » Ο λαβύρινθος των Τεχνών

p2Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία του περσινού προγράμματος, η φετινή χρονιά αποτέλεσε μία ακόμη ευκαιρία για τους μαθητές μας να έρθουν σε επαφή με τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις εφαρμοσμένες τέχνες, μέσα από βιωματικές δράσεις και δημιουργικές εμπειρίες.

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, οι μαθητές κλήθηκαν να κατανοήσουν τι σημαίνει να είναι κανείς δημιουργικός άνθρωπος και πώς η δημιουργικότητα μπορεί να αποτελέσει επαγγελματική διέξοδο, μέσα από τις ποικίλες ειδικότητες των εφαρμοσμένων τεχνών.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει ο τομέας των εφαρμοσμένων τεχνών, να ανακαλύψουν τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους, καθώς και να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα επαγγέλματα του δημιουργικού χώρου.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκαν κατά την υλοποίηση του περσινού προγράμματος αποτέλεσαν πολύτιμο εφόδιο για τη φετινή δράση, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ομαλή διεξαγωγή και την επιτυχή ολοκλήρωσή της.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ:

ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΠΕ 89.01

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης