Χαιρετισμός του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ) Αργολίδας

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΛΥΚΕΙΟΥ (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

   IMG-7e3935c1d9740d7c04f21cec44a26e42-V-850x638

Γειά σας παιδιά! Η ομάδα της σχολικής μας εφημερίδας και οι καθηγητές μας είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ανοίγουμε τους ορίζοντες μας, και όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να φτιάξουμε την πιο ξεχωριστή εφημερίδα.

Ας συστηθούμ

Το σχολείο μας:

   Το  Σχολείο μας ιδρύθηκε το 2011 και λειτούργησε για πρώτη φορά τη σχολική χρονιά 2011-2012. Είναι ένα από τα πρώτα ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ που ιδρύθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εδρεύει στα Λευκάκια, ένα χωριό  7 χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο και στεγάζεται σε ένα κτήριο που πριν ήταν Δημοτικό Σχολείο.  Έχουμε την τύχη το σχολείο μας να βρίσκεται σε μια σχεδόν μαγευτική τοποθεσία, στην άκρη του οικισμού των Λευκακίων, μέσα σε πολλές πορτοκαλιές, μανταρινιές και ροδιές. Έχει θέα σχεδόν σε όλο τον κάμπο της Ασίνης μέχρι τον θαλάσσιο όρμο της Πλάκας Δρεπάνου και Τολού.  Το σχολείο μας αποτελείται απο 4 τάξεις του Γυμνασίου και 4 Τάξεις Λυκείου όπως και τους δύο Τομείς που λειτουργούν στο Λύκειο Πληροφορικής και Γεωπονίας. Αριθμοί συνολικά 45 μαθητές εκ των οποίων οι 25 φοιτούν στο Γυμνάσιο και οι 20 στο Λύκειο. 

  Είναι ένα διώροφο κτίριο που διαθέτει πέντε αίθουσες διδασκαλίας, ένα εργαστήριο Πληροφορικής, το γραφείο της Δ/ντριας και των καθηγητών, το γραφείο της Κοινωνικής Λειτουργού και το γραφείο της Ψυχολόγου.

   Στον προαύλιο χώρο υπάρχουν δύο λυόμενες αίθουσες, ένα γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο βόλεϊ, όπου καθημερινά οι μαθητές αθλούνται στο μάθημα της Γυμναστικής αλλά και στα διαλείμματα.

IMG_3692edit

 2c7c72661b5bbd7fdd7117720104ff62_collage_450

Υπάρχει χώρος εκδηλώσεων όπου εκεί γίνονται οι σχολικές μας εορτές. Σημαντικό πλεονέκτημα του Σχολείου μας  είναι τα παρτέρια και ο μεγάλος πίσω κήπος. Εκεί καθημερινά κάνουν την πρακτική τους άσκηση οι μαθητές μας στο μάθημα της Γεωπονίας (μάθημα Ειδικότητας). 

IMG_20211110_100807-850x572

Μας αρέσουν πολύ οι εκδρομές, οι δράσεις, οι γιορτές, η επικοινωνία με άλλα σχολεία και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που γινόμαστε μέλη αυτής της ομάδας.

Σας στέλνουμε τον σύνδεσμο του σχολείου μας καθώς και ένα όμορφο βιντεάκι από τις δράσεις μας το σχολικό έτος 2022-2023:

https://blogs.sch.gr/eneegylargol/

https://youtu.be/nkpWJwPESqw

 Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

 

                                                         Η Συντακτική ομάδα του ΕΝΕΕΓΥ-Λ Αργολίδας

 

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Χαιρετισμός του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ) Αργολίδας"

Σχολιάστε

Top