eTwinning: Sustainwell : Nurturing You and Your planet

IMG-541400a3035a5e37f33897a9b790c19a-V

 dasos-600-x-394

Την Τρίτη, 14 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε μια μοναδική τηλεδιάσκεψη μεταξύ έξι ευρωπαϊκών χωρών στο πλαίσιο του έργου eTwinning: Sustainwell : Nurturing You and Your planet. Συγκεντρώνοντας οικολογικούς εκπροσώπους («Eco delegates») από την Ελλάδα, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Φινλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία, αυτή η εκδήλωση σηματοδότησε ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση της βιωσιμότητας σε όλη την Ευρώπη. Από το σχολείο μας συμμετείχαν οι μαθητές του τμήματος Β2.

Το θέμα της συνάντησης ήταν απλό αλλά κρίσιμο: ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Οι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να παρουσιάσουν τις ενέργειες που αναλαμβάνουν για την προώθηση της βιωσιμότητας στα σχολεία και τις κοινότητές τους.«Eco delegates»

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της συνάντησης ήταν να προωθήσει μια γόνιμη συζήτηση στα αγγλικά, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να συζητήσουν τις βέλτιστες πρακτικές και να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλον για να ενισχύσουν τις περιβαλλοντικές τους δράσεις.

Αυτή η τηλεδιάσκεψη λειτούργησε ως πραγματικό εφαλτήριο για τη διαμόρφωση των μελλοντικών ευρωπαίων πολιτών μας, αφοσιωμένων στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συμπερασματικά, αυτή η εικονική συνάντηση έδειξε τη δύναμη της διεθνούς συνεργασίας για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την προώθηση βιώσιμων τρόπων ζωής. Οι «Eco delegates» άφησαν αυτή την εμπειρία με ένα ανανεωμένο όραμα και αυξημένη δέσμευση για την προστασία του πλανήτη μας, επιδεικνύοντας την ικανότητά τους να γίνουν περιβαλλοντικοί ηγέτες στις τοπικές τους κοινότητες και όχι μόνο.

Αυτός είναι ο σύνδεσμος που αναρτήθηκε όλη η συνάντηση !

https://www.youtube.com/watch?v=vSwjvNPITVw 

Αφήστε το σχόλιο σας στο "eTwinning: Sustainwell : Nurturing You and Your planet"

Σχολιάστε

Top