Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και εσωτερικός χώρος

Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού αιχμής για το 5o Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας από τον όμιλο ELTOΝ με πρωτοβουλία του Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας

Ο όμιλος ELTON δώρισε στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του σχολείου 4 υπερσύγχρονα ψηφιακά μικροσκόπια με οθόνη LCD 8,9 εκατοστών, η οποία διευκολύνει την παρακολούθηση και παρατήρηση από πολλά άτομα ταυτόχρονα, για τη μελέτη δειγμάτων από τους μαθητές, καθώς και 2 ισχυρά μικροσκόπια με εύρος μεγέθυνσης έως και 1280 φορές, και με ενσωματωμένη κάμερα HD για την παρατήρηση δειγμάτων στην οθόνη του υπολογιστή και τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός θα ενισχύσει σημαντικά το έργο και την προσπάθεια των καθηγητών, ανοίγοντας νέα πεδία ενδιαφέροντος, δημιουργικότητας και συνεργασίας για τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Η παραλαβή του εξοπλισμού έγινε από τον Διευθυντή του Γυμνασίου, κ. Γιάννη Κατσάνο, Φιλόλογο, την Υποδιευθύντρια κα Ιωάννα Ηλιοπούλου, Φιλόλογο, τον Υπεύθυνο καθηγητή του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών του σχολείου, κ. Σπύρο Καζανόπουλο, Φυσικό, και την καθηγήτρια κα Σοφία Λιαμπότη, Βιολόγο, με τη συμμετοχή της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κας Κατερίνας Αργυροκαστρίτη και του Αντιπροέδρου του Συλλόγου κ. Δημήτρη Κυριακούλη.

Ευχαριστούμε θερμά τον όμιλο ELTON, για την ουσιαστική στήριξη στο έργο του σχολείου και την ευαισθησία που δείχνει στην κοινή προσπάθεια γονέων, εκπαιδευτικών, μαθητών και μαθητριών για ένα καλύτερο αύριο.

kamares1

Καμάρες  Ένα ισχυρό σύμβολο – τοπόσημο Το ρωμαϊκό υδραγωγείο, γνωστό ως Καμάρες, βρίσκεται στη βόρεια έξοδο της Χαλκίδας στην περιφερειακή οδό, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο. Αποτελούσε έργο μεταφοράς νερού για την ύδρευση της πόλης, το οποίο κατασκεύασαν οι Ρωμαίοι και συνέχισαν οι Ενετοί.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών"

Σχολιάστε

Top