ΑΝΑΣΤΟΧΑΖΟΝΤΑΣ…..

Άνοιγμα φωτογραφίας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ: ΓΙΩΡΓΟ-ΧΑΡΗ-ΔΗΜΗΤΡΗ-ΓΙΩΡΓΟ-ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΕΤΤΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ -ΣΟΦΙΑ-ΑΘΗΝΑ♥

Πρώτη  χρονιά δειλά- δειλά δημιουργήσαμε φέτος τη Λέσχη Δημοσιογραφίας και μαζί με την Λέσχη Φωτογραφίας για δεύτερη χρονιά με μια μικρή αλλά δυναμική και με πολλή διάθεση, ομάδα μαθητών/τριων από 0λες τις τάξεις του σχολείου μας. Έτσι ξεκινήσαμε να γράφουμε την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ μας.

Ήταν μια ιδιαίτερα δημιουργική χρονιά με τα πάνω της και τα κάτω της ,με τα θετικά της και τα αρνητικά της όπως είναι και η ζωή μας.. Το υλικό της πλούσιο και πολυθεματικό. Μοιραστήκαμε Δράσεις του σχολείου στα πλαίσια των Ομίλων, μαθημάτων, εορτών, διαγωνισμών, προτζεκτ, σκέψεις, γεγονότα και από την τοπικη κοινότητα όπως και της ευρύτερης περιοχής. Ευτυχήσαμε καθ” ολη τη χρονιά να ανεβάσουμε και να μοιραστούμε πολλά άρθρα ποικίλης υλης.

ΠΗΓΗ  :  1ο Γυμνάσιο Κορδελιού ↓↓↓

Η συνεργασία της εφημερίδας μας με μαθητικά έντυπα σχολείων της Ελλάδας 

χαρτης ονόματα

 (Κλείνοντας,  μέσα από αυτή τη συνεργασία μας  δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε αξιόλογες συναδέλφους  από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας με ευγένεια, διάθεση για επικοινωνία,  αγάπη και ενδιαφέρον για αυτό που κάνουν. Παράλληλα, γνωρίσαμε τους μαθητές/τριες τους και είδαμε τις απόψεις τους, τα ταλέντα τους, την ευαισθησία τους. Ευελπιστούμε ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή και ότι υπάρχει  διάθεση από όλες τις πλευρές για συνέχιση της  συνεργασίας  μας στο μέλλον με νέες   ιδέες  και  δράσεις.

Κατερίνα,  Αγγελική, Διαλεχτή και Ματίνα μαζί με τις αξιόλογες συντακτικές σας ομάδες, νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή  που σας γνωρίσαμε. Και αυτά δεν είναι τυπικά λόγια. Πραγματικά πιστεύουμε ότι το σχολείο μας απέκτησε νέους φίλους, με τους οποίους  δημιούργησε γέφυρες επικοινωνίας, που μίκρυναν κάθε είδους απόσταση. Σας ευχαριστούμε για όλα!)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΖΩΗ!!!!!!!!!

Άνοιγμα φωτογραφίας .Άνοιγμα φωτογραφίας

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ  ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑΜΕ ΘΕΜΑ,ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

ΜΑΝΩΛΗ ΔΙΑΛΕΧΤΗ-ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ

Άνοιγμα φωτογραφίας

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

 

Αφήστε το σχόλιο σας στο "ΑΝΑΣΤΟΧΑΖΟΝΤΑΣ….."

Σχολιάστε

Top