GLEE

Ευφροσύνη Μαλάκη, Μαρία – Ελένη Κυβερνήτη – Β2

 glee1

GLEE στα Αμερικάνικα και στα Βρετανικά Αγγλικά έχει τη σημασία χαρά, «θέλω να χαίρομαι τη ζωή». Σ’ αυτή την περίπτωση το GLEE  είναι μια εφηβική σειρά που διαδραματίζεται στο William McKinley High School στο Οχάιο.

Οι 12 βασικοί χαρακτήρες του GLEECLUB:

tumblr_l7snl7jlUh1qavl3no1_500

  1. FINN HUNDSON (Cory Monteith): Ο Φιν είναι ένας δεκαεξάχρονος μαθητής του William McKinley High School. Επίσης παίζει στη θέση του <<quarterback>> στην ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου <<Titanic’s>>. Μια μέρα αποφάσισε να πάρει μέρος στο Glee Club και δεν μετάνιωσε ποτέ. Ο Φιν είναι τρελά ερωτευμένος με τη Ρέιτσελ Μπάρμπρα Μπέρυ που μαζί ονόμασαν το συγκρότημα του Glee Club <<New Directions>> και αυτοί οι 2 θα έχουν πολλές περιπέτειες, θα αρραβωνιαστούν, αλλά οι περιπέτειες γι’ αυτούς τελειώνουν όταν δυστυχώς πεθαίνει.
  2. RACHEL BARBRABERRY (Lea Michele): Η Ρέιτσελ είναι μία δεκαεξάχρονη μαθήτρια του William McKinley High School και ένα από τα κύρια μέλη του Glee Club μαζί με το Φιν. Είναι μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και το όνειρό της είναι να πάει στο κολέγιο <<NYADA>> στη Νέα Υόρκη. Το είδωλό της είναι η Barbra Streisand. Ο μεγάλος και παντοτινός της έρωτας είναι ο Φιν.
  3. QUINN FABRAY (Dianna Argon): Η Κουίν είναι μία δεκαεξάχρονη μαθήτρια του William McKinley High School είναι μαζορέτα στις <<Cheerios>> και μέλος του Glee Club. Είναι μεγάλη εχθρός της Ρέιτσελ αφού και οι δύο προσπαθούν να κατακτήσουν το Φιν, στην 3η Λυκείου όμως γίνανε πολύ καλές φίλες γιατί η Κουίν δεν είναι ερωτευμένη πια μαζί του και η Ρέιτσελ είναι έτοιμη να τον παντρευτεί. Στο τέλος της 1ης Λυκείου θα γεννήσει ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την κόρη του Νόα <<Πακ>> Πάκερμαν. Αλλά θα την δώσει για υιοθεσία.
  4. KURT HYMMEL (Chris Colfer): Ο Κέρτ είναι ένας δεκαεξάχρονος μαθητής του William McKinley High School και μέλος του Glee Club. Στην 1η σεζόν με τη βοήθεια των 2 φίλων του (Μερσέντες και Ρέιτσελ) θα καταλάβει ότι είναι γκέι. Στην 2α Λυκείου θα αναγκαστεί να αλλάξει σχολείο εξαιτίας των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Θα πάει στη ακαδημία <<Daltons>> και εκεί θα γνωρίσει τον Μπλέιν θα κάνουν δεσμό και θα περάσουν πολλά μαζί. Στην 2η σεζόν ο πατέρας του θα παντρευτεί τη μητέρα του Φιν και θα γίνουν αδέρφια.
  5. ARTIE ADAMS (Kevin Mc Hale): Ο Άρτι ένας δεκαεξάχρονος μαθητής σε αναπηρικό καροτσάκι του William McKinley High School και μέλος του Glee Club. Στην 1η Λυκείου θα έχει σχέση με την Τίνα και στην 2α Λυκείου με την Μπρίττανι.
  6. SANTANA LOPEZ (Naya Rivera): Η Σαντάνα είναι μία δεκαεξάχρονη μαθήτρια του William McKinley High School είναι μαζορέτα στις <<Cheerios>> και μέλος του Glee Club. Στην 1η και την 2α Λυκείου θα τα φτιάξει σχεδόν με όλα τα αγόρια του σχολείου αναζητώντας τη σεξουαλική της ταυτότητα.
  7. BRITTANY SUSAN PIERCE (Heather Morris): Η Μπρίττανι είναι μία δεκαεξάχρονη μαθήτρια του William McKinley High School είναι μαζορέτα στις <<Cheerios>> και μέλος του Glee Club. Στην 1η Λυκείου είχε σχέση με τον Μάικ, στην 2α Λυκείου με τον Άρτι, στην 3η Λυκείου με την κολλητή της Σαντάνα και προς το τέλος με τον Σαμ.
  8. MERCEDES JONES (Amber Riley): Η Μερσέντες είναι μία δεκαεξάχρονη μαθήτρια του William McKinley High School είναι και μέλος του Glee Club. Είναι ένα ιδιαίτερο ταλέντο και νιώθει πως όλοι την αγνοούν για να ασχοληθούν με το ταλέντο της Ρέιτσελ. Αυτό όμως δεν συμβαίνει γιατί όλοι θεωρούν ότι και οι δυο τους είναι εξαίσια ταλέντα.
  9. TINA CHOHEN-CHANG (Jenna Ushkowitz): Η Τίνα είναι μία δεκαεξάχρονη μαθήτρια του William McKinley High School είναι και μέλος του Glee Club. Αγαπάει πολύ τη ροκ μουσική και το δείχνει με την εμφάνιση της. Αυτό όμως τελειώνει γιατί προσπαθεί να μοιάσει με την Ρέιτσελ. Στην 1η Λυκείου είχε σχέση με τον Άρτι και στην 2α Λυκείου και για άλλα 2 χρόνια με τον μεγάλο της έρωτα Μάικ.
  10. MIKE CHANG JR. (Harry Shum, Jr.): Ο Μάικ είναι ένας δεκαεξάχρονος μαθητής του William McKinley High School. Επίσης παίζει στην ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου <<Titanic’s>> είναι και μέλος του Glee Club και ένας πολύ καλός χορευτής. Στην 1η Λυκείου είχε δεσμό με την Μπρίττανι, ενώ στην 2α  και για άλλα 2 χρόνια με τον μεγάλο του έρωτα την Τίνα.
  11. NOAH «PUCK» PUCKERMANN (Mark Salling): Ο Νόα είναι ένας δεκαεξάχρονος μαθητής του William McKinley High School. Επίσης παίζει στην ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου <<Titanic’s>> είναι και μέλος του Glee Club. Είναι ο φόβος και ο τρόμος του όλου του σχολείου και ο καλύτερος φίλος του Φιν. Ο Νόα είναι Εβραίος.
  12. SAM EVANS (Chord Overstreet): Ο Σαμ είναι ένας δεκαεξάχρονος μαθητής του William McKinley High School. Επίσης παίζει στην ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου <<Titanic’s>> είναι και μέλος του Glee Club. Στην 2α Λυκείου είχε δεσμό με την Κουίν και την Σαντάνα. Στην 3η Λυκείου διατηρούσε σχέση με τη Μερσέντες και προς το τέλος με την Μπρίττανι.

Σχολιάστε

Top