Πολιτική μεταφυσική

Πολιτική & μεταφυσική. 

Πολιτική και μεταφυσική. Μια συζήτηση για τη δημοκρατία σήμερα από τον «Κήπο». Είσοδος ελεύθερη.

Πολιτική & μεταφυσική. Μια συζήτηση για τη δημοκρατία σήμερα από τον «Κήπο». 

Είναι σήμερα χρήσιμη μια συζήτηση περί δημοκρατίας;
Ή ακόμα καλύτερα, υπάρχει η ανάγκη μιας τέτοιας συζήτησης;
Εμείς πιστεύουμε πως ναι!
Πιστεύουμε πως σήμερα, η συζήτηση αυτή είναι πιο επίκαιρη από ποτέ! Σήμερα, που γενικότερα σε ολόκληρη την Ευρώπη τίθεται επίσημα θέμα δημοκρατικότητας και ειδικότερα στην Ελλάδα, η δημοκρατία μοιάζει πιο δυσανάγνωστη και εύθραυστη από ποτέ, εμείς νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε αυτή τη συζήτηση μαζί σας! Μια συζήτηση ιστορίας, φιλοσοφίας, ίσως ακόμα και θρησκείας (μιας και πολιτική και μεταφυσική είναι δυο έννοιες, που όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, συμβαδίζουν απόλυτα), που στόχο της έχει να προσφέρει μια ζωντανή εμπειρία της πραγματικής δημοκρατίας!
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε και να προσφέρετε τη σκέψη σας, σε μια κρίσιμη στιγμή, που η έννοια του πολίτη πρέπει να λάβει την πραγματική-μεταφυσική της ουσία! 
Την Τετάρτη 26 Μαρτίου, σε ένα απόγευμα δημοκρατίας,με τον Γιάννη Μποϊτση,στις 19:00 στον πολυχώρο ApoDec(Στρ.Σφέτσου3).
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του «Κήπου» βρίσκετε στο 
facebook.com/kipos.seminaria.
Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση kiposseminaria@gmail.com ή στο τηλ. 6949 12 17 87(κα Θεοδοσία Κωνσταντινίδου).

 

Σχολιάστε

Top