Oscars 2014: U2 Honors Μαντέλα με το τραγούδι <>

αρχείο λήψης

 

Bono και U2 έδωσε μια συναισθηματική ερμηνεία κατά τη διάρκεια των Οσκαρ, όπου τραγούδησε το αρχικό τραγούδι, «Ordinary Love» από την εταιρεία Weinstein biopic, «Μαντέλα:. Long Walk to Freedom»

Παρουσιάστηκε από τον Brad Pitt, το  ιρλανδικό ροκ συγκρότημα  εκτέλεσε το τραγούδι Όσκαρ υποψήφιο  ζωντανά για πρώτη φορά. Αυτή είναι η δεύτερη υποψηφιότητα για Όσκαρ της μπάντας από το 2003 για το «The Hands That Built Ameri» από την ταινία «Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης» το 2002 και το τελευταίο τραγούδι τους μέσα σε τρία χρόνια.

OSCAR ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Red Carpet and Show Highlights

 

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ένα slideshow των φωτογραφιών από τα τέλη του Νέλσον Μαντέλα εμφανίστηκε στο παρασκήνιο τιμώντας προσωπικός φίλος της μπάντας.

«Ordinary Love» που κυκλοφόρησε 21 Νοεμβρίου λιγότερο από μία εβδομάδα πριν περάσει Νέλσον Μαντέλα away.Harvey Weinstein ζήτησε προσωπικά από τη μπάντα να γράψει την πρωτότυπη μουσική για την ταινία.

Απόδοση των U2 ακολούθησε μια αισιόδοξη, απόδοση celebrity-κούνημα του Pharrell Williams και το σκορ Όσκαρ υποψήφιος του για το «Happy» και μια μελαγχολική απόδοση από την Karen O για το «The Moon Song.» Idina Menzel, επίσης, έχει οριστεί να τραγουδήσει το «Frozen» s «Let It Go». Ροζ και για πρώτη φορά Όσκαρ performer Bette Midler χτύπησε επίσης το στάδιο κατά τη διάρκεια των βραβείων δείχνουν.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά THR.com

Σχολιάστε

Top