Αντράκλα ή Γλιστρίδα
Η αντράκλα περιέχει περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε από κάθε άλλο φυτό έχει μελετηθεί. Και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και η βιταμίνη Ε προσφέρουν προστασία από τον καρκίνο, την καρδιοπάθεια και τις φλεγμονώδεις νόσους, όπως η αρθρίτιδα, οι ρευματισμοί κ.α. Τονωτικό, ορεκτικό. Αν τρώμε συχνά σαλάτα με αντράκλα, τα καλοκαίρια, χαμηλώνει την υψηλή πίεση του αίματος.
Σχολιάστε
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.



