Αντράκλα ή Γλιστρίδα

im4

 

Η αντράκλα περιέχει περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε από κάθε άλλο φυτό έχει μελετηθεί. Και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και η βιταμίνη Ε προσφέρουν προστασία από τον καρκίνο, την καρδιοπάθεια και τις φλεγμονώδεις νόσους, όπως η αρθρίτιδα, οι ρευματισμοί κ.α. Τονωτικό, ορεκτικό. Αν τρώμε συχνά σαλάτα με αντράκλα, τα καλοκαίρια, χαμηλώνει την υψηλή πίεση του αίματος.

Σχολιάστε

Όροι Χρήσης schoolpress.sch.gr | Δήλωση προσβασιμότητας
Top