Star Wars 7: H δύναμη ξυπνάει

ΑΠΟ: volkosdimi - Φεβ• 05•16

Γράφει ο Μιχάλης Δ.

Το «Star Wars 7: η δύναμη ξυπνάει» είναι ένα έργο για όλους τους λάτρεις των έργων επιστημονικής φαντασίας και δράσης. Παρακολούθησα το έργο Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 3:00 το μεσημέρι. Είχε αρκετό κόσμο, κυρίως όμως γονείς και παιδιά.

Στην ταινία εμφανίζονται μερικοί παλαιοί ήρωες όπως  ο HAN SOLO, η LEIA, o  LukeSkaywalker και μερικοί καινούριοι ήρωες όπως το BB8 (DROIT), ο KAILO REN, η ρακοσυλλέκτρια Rey, ο Fin (πρώην στρατιώτης της Αυτοκρατορίας) και ο καλύτερος πιλότος της αντίστασης Pο.

Στην υπόθεση του έργου οLukeSkaywalker έχει εξαφανιστεί και ο bb8 μεταφέρει ένα κομμάτι ενός χάρτη που οδηγεί κατευθείαν σε αυτόν. OFINN και η REY με την βοήθεια του HanSolo, θα καταστρέψουν τον KAILO REN (που αποδεικνύεται ότι είναι γιος του HANSOLO και της LEIA και άρα εγγονός του DARTHVANDER) και τον πλανήτη Ηoth όπου είχε τοποθετηθεί ένα όπλο καταστροφής πολλές φορές δυνατότερο από το παλαιότερο Deathstar.

Εγώ πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ταινία που δεν πρέπει να χάσετε γιατί έχει τρομερά γραφικά και συναρπαστικές μάχες διαστήματος και εδάφους

Star-Wars-7-Poster-Banner

Top