τυρόψωμο

ΥΛΙΚΑ

500ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ ΧΛΥΑΡΟ

ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ ΧΛΥΑΡΟ

1 ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ

1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ

1 ΑΥΓΟ ΧΤΙΠΗΜΕΝΟ

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΕΤΑ  ΤΥΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

 

ΕΚΛΤΕΛΕΣΗ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΛΑΔΙ,ΤΗ ΜΑΓΙΑ.ΤΟΑΛΑΤΙ,ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ,ΤΗ  ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΕΤΑΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ,ΤΟ ΑΥΓΟ, ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ  ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΛΟΦΑΝ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΕ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΘΡΙΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ,ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ 40-50 ΛΕΠΤΑ.