ΠΙΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΖΥΜΗ

4 ΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΧΛΥΑΡΟ

1 ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ

ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ  ΚΟΦΤΟ ΑΛΑΤΙ

1 ΚΟΥΑΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΛΑΔΙ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗ ΜΑΓΙΑΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ  ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ .ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΗ ΜΑΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΛΟΦΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ. ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΖΥΜΗ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΕΤΣΑΠ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΡΙΜΕΝΗ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΓΚΟΥΝΤΑ.ΛΙΓΕΣ ΠΟΔΕΛΕΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ,ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 180  ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΗ ΣΧΑΡΑ.