Βραβεύθηκαν οι καλύτερες πρακτικές στην Εκπαίδευση

Το Δημοτικό Σχολείο Κάτω Σουλίου Μαραθώνα & το Καινοτόμο Εθελοντικό Βιωματικό Πρόγραμμα «Ο μικρός τουρίστας-Μια βαλίτσα ταξιδεύει…στο Κάτω Σούλι» που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας μέσω της εθελοντικής δράσης «Έλα μαζί μας» του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, διακρίθηκε με ΕΠΑΙΝΟ στο θεσμό βραβείων εκπαίδευσης Education Business Awards 2017 που διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά, με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές στην εκπαίδευση.

Η Τελετή Απονομής έγινε στον Πολυχώρο Αθηναΐς με το ηχηρό παρόν πλέον των 350 εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας των σχολικών μονάδων αλλά και άλλων δομών εκπαίδευσης από το δημόσιο και ιδιωτικό χώρο.
​​Η κα Παναγιώτα Δραγατογιάννη ως Υπεύθυνη της εκπαιδευτικής δράσης «Ο μικρός τουρίστας-Μια βαλίτσα ταξιδεύει στο Κάτω Σούλι» για το Δημοτικό Σχολείο Κάτω Σουλίου παρέλαβε το βραβείο με την Δρ. Ελευθερία Μ. Γκρίμπα (Δημιουργό/Εθελόντρια εκπαιδεύτρια της δράσης & στέλεχος του Υπουργείου Τουρισμού) και την αδελφή της Msc Ευαγγελία Μ. Γκρίμπα (Συντονίστρια/Εθελόντρια διευκολύντρια & στέλεχος του Υπουργείου Ανάπτυξης).

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης