Εκδήλωση διάχυσης E-twinning

5HTF1jr8

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 5ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής είχαμε την τιμή εκπαιδευτικοί του 6ου & του 2ου Δ.Σ.Αρτέμιδος να συμμετέχουν ως ομιλητές σε επιμορφωτική Ημερίδα  των σχολικών μονάδων της περιφέρειας ευθύνης της Συμβούλου Εκπαίδευσης Ρογάρη Γεωργίας με  σκοπό να εμπνεύσουν και άλλους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στη σφύζουσα από ζωή κοινότητα του eTwinning και να κάνουν το eTwinning αναπόσπαστο κομμάτι της  καθημερινής διδακτικής τους πρακτικής.

5HTF1jr8

Πιο συγκεκριμένα οι εκπαιδευτικοί Φλώρου Άντζελα από το 6ο Δ.Σ.Αρτέμιδος και η εκπαιδευτικός Σωτηριάδου Αριάδνη από το 2ο Δ.Σ.Αρτέμιδος έκαναν διάχυση καλών πρακτικών σχετικών με ευρωπαϊκά προγράμματα etwinning στα οποία συμμετείχαν τα δύο σχολεία. (Οι θησαυροί της παράδοσης – Υπερασπιστές Δικαιωμάτων – Σώοι και Ασφαλείς)

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, στο 3ο Δ.Σ. Σπάτων και την Τρίτη , 18 Ιουνίου 2024, στο 2ο & 6ο Δ.Σ.Αρτέμιδος με θέμα   “Πτυχές της παιδαγωγικής λειτουργίας της σχολικής μονάδας- Διδακτικές προτάσεις”.

                                                           IpP zBry        Ucr2GGsX

Ευχαριστούμε θερμά τη Σύμβουλο Εκπαίδευσης κα Ρογάρη Γεωργία για την τιμή να συμμετέχουμε ως ομιλητές στην Επιμορφωτική Ημερίδα καθώς μας έδωσε τη δυνατότητα να γίνει διάχυση των προγραμμάτων eTwinning που αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η καινοτομία μπορεί να ενσωματωθεί στη μόνιμη εκπαιδευτική πρακτική μέσω της τεχνολογίας, της επιμόρφωσης και της συνεργασίας.

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Εκδήλωση διάχυσης E-twinning"

Σχολιάστε

Top