Editorial

επαλ Οινουσσών 2021-22

 Με ιδιαίτερη χαρά, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε και σας καλωσορίζουμε στο Πρώτο Τεύχος του Ηλεκτρονικού Περιοδικού του Σχολείου μας με τίτλο «ΕΠΆΛ.-ληλες Ματιές».

Η ιδέα δημιουργίας και υλοποίησης οφείλεται στον εκπαιδευτικό μας κ. Κωστάκη Ιωάννη. Μία ιδέα που επικροτήθηκε και αγκαλιάστηκε από όλους τους μαθητές και  εκπαιδευτικούς του ΕΠΑ.Λ. Οινουσσών όπου με τις ιδέες όλων πήρε μορφή. 

Στόχος της δημιουργίας του είναι να τονίσει και να ενδυναμώσει την άρρηκτη σχέση Σχολείου- Μαθητών και Σχολείου-Οικογένειας. Να αναδείξουμε  ότι συλλογικά μπορούμε να λειτουργούμε με εποικοδομητικό και δημιουργικό τρόπο.

Η βασική θεματολογία του περιοδικού μας στηρίζεται στις ¨ Παγκόσμιες Ημέρες¨  κάθε μήνα όπου και γίνεται επιλογή με βάσει τα κριτήρια και το ενδιαφέρον των μαθητών μας. Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί μπορούν να εμπνευστούν από αυτές με ένα άρθρο τους, ένα ποίημα, ένα σύνθημα, μία φωτογραφία, ένα βίντεο, μία ζωγραφιά κλπ.  » Παγκόσμιες Ημέρες¨  οι οποίες μας υπενθυμίζουν τα «Δυνατά» αλλά και τα ¨Αδύναμα Σημεία του Κόσμου μας¨.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιθυμούν να δημοσιεύσουν στο περιοδικό μας το υλικό έμπνευσής τους οφείλουν να το αποστείλουν στο email του σχολείου, mail@1epal-oinouss.chi.sch.gr . Εν συνεχεία οι διαχειριστές θα το αναρτούν με το ονοματεπώνυμο του Δημιουργού.

Η επιτυχία του περιοδικού μας αδιαμφισβήτητα, στηρίζεται στη συμμετοχή όλων μας.

Είναι μία ευκαιρία έκφρασης για όλους μας, είναι μία ευκαιρία συνεργασίας και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου μας με ουσιαστικό και γόνιμο τρόπο.

Σας ευχαριστώ θερμά.

 

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια του ΕΠΑ.Λ. Οινουσσών

Γεωργία Παπαλαμπροπούλου

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Top