Τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος-Η Αγορά Εργασίας μετά τον Covid-19

POSTER TELIKO.jpg

Το Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΚΕΣΥ Ρόδου, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δωδεκανήσου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ν. Αιγαίου, συνδιοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα:
«Τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος-Η Αγορά Εργασίας μετά τον Covid-19»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 03 Απριλίου 2021, στις 17:00 διαδικτυακά και απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, σε γονείς και εκπαιδευτικούς και στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην ενημέρωση του κοινού για τη σύνδεση των σπουδών με την αγορά εργασίας, αλλά στην ανάδειξη επαγγελματικών κατευθύνσεων που παρουσιάζουν προοπτικές σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κόσμο.

Ψηφιακός μετασχηματισμός, τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, ανάπτυξη δεξιοτήτων και δια βίου μάθηση φαίνεται να κυριαρχούν στον μελλοντικό κόσμο της εργασίας. Μια πανδημία που επιτάχυνε ραγδαία τις αλλαγές στην αγορά εργασίας, που είχαν ήδη αρχίσει να συντελούνται. Νέος τρόπος εργασίας, νέες συνθήκες, νέες απαιτήσεις, πολυπλοκότητα και
συνεχής μεταβολή. Σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία της βαθύτατης και πολυεπίπεδης κρίσης, νέοι και νέες πρέπει να σχεδιάσουν το επαγγελματικό τους μέλλον.
«Φωτεινά Παραδείγματα», θα μοιραστούν τη δική τους ιστορία και θα αναλύσουν τις σύγχρονες εναλλακτικές στην επιλογή σταδιοδρομίας.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και παρακολουθήστε την εκδήλωση live μέσω της σελίδας μας στο Facebook και στο κανάλι μας στο YouTube: https://youtu.be/NuazWjxbfuw