ΕΝΑΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

trexo1

Ένας μαθητής του σχολείου μας εκπροσώπησε την Ευρυτανία στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος  που έγιναν στην αρχαία Ολυμπία στις 9 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το Θύμιο Καρδαμπίκη, μαθητή της Α΄ Λυκείου ο οποίος ενώ  ξεκίνησε καλά στον αγώνα, ένας μικρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να τερματίσει.

   Οι προκριματικοί σχολικοί αγώνες 4.000 μέτρων ανωμάλου δρόμου για όλα τα σχολεία της Ευρυτανίας διεξήχθησαν στη Φραγκίστα στις 26 Ιανουαρίου. Συμμετείχαν μαθητές από τα λύκεια του Καρπενησίου, της Φραγκίστας, του Κερασοχωρίου και της Γρανίτσας.

FB_IMG_1453825202147

Πρώτος τερμάτισε ο Θύμιος Καρδαμπίκης από το λύκειό μας που έτρεξε  την απόσταση των 4 χιλιομέτρων σε μόλις 15 λεπτά. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο μαθητής Θοδωρής Κατσαρός από το Λύκειο Καρπενησίου. Την τρίτη  θέση κατέλαβε ο μαθητής της Β΄ Λυκείου του σχολείου μας Κώστας Τσιαμάκης.        

     Πικραμένος που δεν κατάφερε να τερματίσει δήλωσε στην εφημερίδα  μας ο Θύμιος. «Ήθελα να τερματίσω αλλά φοβόμουνα ότι θα με πιάσει κράμπα στο πόδι, όπως κι έγινε. Ήταν όμως  σπουδαία εμπειρία που πιστεύω ότι θα μου φανεί χρήσιμη του χρόνου”.

 

                                                              Βάσω Καρδαμπίκη

Σχολιάστε

Top