Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη 3 λεπτά.Προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε να λιώσει. Μετά προσθέτουμε τη φρυγανιά και τα καρύδια,ανακατεύουμε και πλάθουμε. Βάζουμε σε λαδόκολλα και τυλίγουμε σαν ¨σαλάμι¨και βάζουμε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες.Κόβουμε και βουτάμε στη σοκολάτα.
ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων.Αφού λιώσει η σοκολάτα,προσθέτουμε το σπορέλαιο,ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά και βουτάμε.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει