Παντεσπάνι

Παντεσπάνι

thumbnail

ΥΛΙΚΑ:

5 αυγά

1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη

1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι

1 βανίλια

1 μπέικιν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

   Δουλεύουμε ,χτυπάμε τα αυγά,ρίχνουμε τη ζάχαρη,τη βανίλια και το αλεύρι,αφού το έχουμε ανακατέψει με το μπέικιν. Αφού χτυπηθούν όλα καλά,αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί ή λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 20-25 λεπτά περίπου.

Ελένη

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης